IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
lovely mi nimamo problemov, ker ko kam pridemo za dlje časa, ji dam na tla dekico in njo z igračkami gor, potme pa če kater hoče naj se tja uleže usede in bo z njo ....ne dovolim 1000 različnih položajem in nono stop nošenja ...
Tole je najboljša varianta, ker grejo meni tut ti položaji gor in dol, sem in tja blazno na živce, ker se nekaterim ne da dopovedat, da Matic precej poliva. In potem bi ga po njihovi logiki morala kar naprej samo preoblačiti, medtem ko ga sami mečejo po zraku kot žogo...
Timnala čaj sem mu do sedaj vedeno dajala sobne temperature.Se pa popolnoma strinjam z ajetam@, koje napisala, da tudi sokov in vode ne bojo pili toplih.
Disciplinska obstaja tudi pri nas v službi in ravno ko sem sama pričela delat tu, je nekdo dobil knjigo.
Vedenje sem bila med podobnimi kot Lucka1, samo s to razliko, da sem tudi preveč klepetala med poukom.
PikicaStonoga glede ocen in ocenjevanja vedenja se strinjam s tabo. To sedaj je kar nekaj, če mene kdo vpraša...
Pšemek tale tvoja zgodba je pa res scary! Jaz se že tako ali tako zaklepam, ker zadnje čase kar naprej neke vrečke prodajajo postanovanjih in če pogledaš te osebe od blizu, se točno vidi, da so do amena zadrogirane. Upam, da boste tole rešili čim bolj po mirni poti!
Jolly123 tebi pa želim, da se dragi čim prej kje drugje zaposli in da ne bo imel sr*** tako kot ga je imel v tej zadnji službi!