cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poročna obleka?

clock-img

04.03.2009, 08:51

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz se za svojo dala občutno manj kot bi dala za izposojo, tako da sem se odločila za nakup.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

04.03.2009, 12:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ni šans da bi mi leta in leta visela v omari da bi se prah nabiral gor in jo potem vrgla v smeti, ma men je to brez veze res, že itak mamo čist preveč muholovcev pa bi še to imela v omari za molje japajade.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

04.03.2009, 13:26

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Bi!!! Sploh zato ker sama nisem imela bele klasike, ampak rdečo. Vsaj korzet bi zihr še kdaj oblekla. Nazaj sem jo dala zelo s težkim srcem. Je bila pa samo izposoja 560 evrov!user posted image
...in potem bi šla ta obleka iz roda v rod...user posted image

clock-img

04.03.2009, 13:39

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ne.Klasične poročne obleke mislim.

Drugače pa sem svojo kupila in jo imam še danes - ampak ni klasična poročna obleka.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 4.3.2009 13:40:30 >

clock-img

04.03.2009, 14:06

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Prvič sem jo kupila....

Naslednjič pa se bom tako ali tako v kavbojkah poročila - če se bom še enkratuser posted image

clock-img

05.03.2009, 12:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem kupila rabljeno v salonu in jo potem prodala naprej. ta prava Gorenjka, a ne.user posted image  Me je nakup prišel ceneje kot izposoja. Za obleko s predelavo sem takrat dala 56.000, izposoja je bila pa 80.000.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni