cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: facebook

clock-img

05.03.2009, 06:40

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ok....ste čisto zašle.. lukec hvala za odgovoruser posted image

vsak ima svoj okus...meni pa je po pravici povedano ta RR že totalna bedarija in dolgcajt. ker kot vidite se vedno zaide iz teme ali pa se najde kaka ki sam pljuva vse povprek. sem pa tukaj zastavila vprašanje, ker sem se pač na ta forum spomila

če je vam FB brezveze, zakaj ste sploh komentirale, a sem vprašala, kak se vam zdi FB? ne...
babe, babe

A je kje v pravilih napisano, kako moramo odgovarjat? Facebook user posted image user posted image - sej boljš, da si tam, če si nonstop tako natakjena.

clock-img

05.03.2009, 07:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

pika zoja...saj lahko prideš, nekatere nismo tako natanjene.....samo včasih user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

05.03.2009, 08:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

ok....ste čisto zašle.. lukec hvala za odgovoruser posted image

vsak ima svoj okus...meni pa je po pravici povedano ta RR že totalna bedarija in dolgcajt. ker kot vidite se vedno zaide iz teme ali pa se najde kaka ki sam pljuva vse povprek. sem pa tukaj zastavila vprašanje, ker sem se pač na ta forum spomila

če je vam FB brezveze, zakaj ste sploh komentirale, a sem vprašala, kak se vam zdi FB? ne...
babe, babe

A je kje v pravilih napisano, kako moramo odgovarjat? Facebook user posted image user posted image - sej boljš, da si tam, če si nonstop tako natakjena.

ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti mi boš povedala kje sem nej.......bwahahaha ta je dobra!prideš neka nova sem pa si že pametna, pa daj! bolj da ti na FB ne prideš, če si tak otročjauser posted image

tianna hvala za odgovor user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.03.2009, 08:28

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Hočeš en štamperli? bo bolje?user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A je kje v pravilih napisano, kako moramo odgovarjat?

Ja baje nej bi bil ze kodes forumov tak, da odgovarjas na doloceno vprasanje. V nasprotnem primeru te lahko moderator zbrise.

clock-img

05.03.2009, 08:37

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Sploh na RRji to držiuser posted image

clock-img

05.03.2009, 08:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kjerkoli pac. Ce se zelis drzat bontona. Ce ne, pa pac ne. 

clock-img

05.03.2009, 08:46

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

BaguSka... ti si še med živimi tu na RR? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je spet brati user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja, po dolgem casu sem spet prsla mal pokukat.. user posted image user posted image

In neki pametujem, da se je fino bontona drzat haha..

Pa naju poglej zdej.. user posted image user posted image

No, sej meni je itak vseeno kdo se ga drzi al pa ne, ampak je Pika Zoja pac vprasala, ce kje to pise in sem ji zelela odgovorit.. user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Itak pa vidis na kaksni temi me najdes!!user posted image user posted image user posted image Ce me ze ni tam, sem pa na RR pod tako temo.. user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

FB odvisnež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, lepo, da si spet malo sem pokukala..... kar večkrat user posted image

clock-img

05.03.2009, 08:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja sej bom.. ker mi je na FB postalo dolgcas.. user posted image

Tako kot mi je bilo tukaj predno sem sla na FB..user posted image

clock-img

05.03.2009, 09:43

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

Hočeš en štamperli? bo bolje?user posted image

je še mal prezgodaj...user posted image no, pravi štajerci nebi tak rekli

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.03.2009, 10:14

clock-img

rija

pencil-img

15589

!prideš neka nova sem pa si že pametna, pa daj! bolj da ti na FB ne prideš, če si tak otročjauser posted image

torej nove članice: ima da ste tiho do 1000-če objave user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

05.03.2009, 10:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

torej nove članice: ima da ste tiho do 1000-če objave user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:18

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: rija

!prideš neka nova sem pa si že pametna, pa daj! bolj da ti na FB ne prideš, če si tak otročjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni