prvo je treba najt ta pravo enačbo, potem pa mora pridet še pravi čas....vsaj tko jest mislim....sej men je tut kake dneve grozn in jokam, druge dneve sem pa optimistična, da nama bo ratal, jest ne vem koliko ste na drugih temah, bom še tukaj napisala kar se mi je zgodilo, mogoče še od vas. ki ste rodile, zvem kako info več.
v petek na 10,,4, sem zvecer videla par kapljic krvi na hlačkah in sem bila

. kaj je zdej to ? pa ni nehalo pri parih kapljicah, imela sem kr blago menstruacijo včeraj, danes pa ze pojenja. dele samo še rjavo oz skoraj da nic vec. in sama se ne morem ozirat na cikel ker je vsakič drugačen tudi ne na ovulacijo, k še ne vem kdaj je, punce so mi rekle, da bi lahko bila ovulacijska krvavitev, no o tem sem zlo mal zvedla na spletu. nej bi pa prišla po ovulaciji. ceprav po testerjih nej ne bi prišlo sploh do ovulacije

. sam ne vem če res pride, če ze pride ovul. krvavitev, v taki močni obliki. tudi če logično razmišljam, ne vem od česa. bolj verjetno se mi zdi vgnezditev. imam močne M, fajn krce. kar pomeni veliko krvi. brala sem, da je ginekologinja rekla, da je vgnezditev lahko tudi milejša M. pri večini je samo par kapljic krvi. baje je pa odvisno koliko krvi gre takrat ven, glede na velikost maternice - pušenjak. sem pa enkrat ze zanosila. nisem donosila.