writing-img

RE: ovulacijski test

clock-img

11.06.2009, 17:19

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: pingvinka

a mi lah kera pomaga z informacijo, kdaj po OVULACIJI lahko nastopi ugnezditvena krvavitev....? ne vem od kdaj do kdaj je lahko ugnezditvena....pa še to me zanima, a ni od ovulacije do menstruacije vedno enako časa, 14 dni, ali pa je lahko tudi recimo od ovulacije do menstruacije, 10-14 dni....?verjamem da se zelo spoznate na ciklus ker ste(smo) se poglobile vanj...

ti je že isabeaux odgovorila, pa naj jaz samo dodam, da do M pride pri 90 % žensk od 12 do 16 dni po O, ne samo od 14 do 16. Na primer, v mojem primeru je skoraj vedno M prišla že po 12-ih dneh od O.
Pa še to, vgnezidtvena krvavitev se pojavi v samo 30 %, tako da ne računaj nanjo.

clock-img

13.06.2009, 19:52

clock-img

jewel157

pencil-img

12

Hm jaz sem s testom za ovul. čist po goli sreči ugotovila, da imam ovulacijo okol 28.5., pa smo pol slončkal naslednji dan in še naslednji. Tok težje ugotavljam ovulacijo, ker nima že pol leta menstruacije (dec 2008 sem nehala jesti KT in od takrat M. nimam, razen 2x ko sem jedla Primolut Nor). Fora je tudi, da sem zadnjo tabletko Primoluta pojedla 28.5.
No in pol so me po najinem slončkanju čez ene 3 dni zlo začele bolet prsi. Pa sem šla nardit test in je pokazal pozitivno. Sm a ni to nekam kmalu? ?Ker en teden pred omenjenim slončkanjem sem bila na pregledu pri G in je bilo negativno.
Sem test še enkrat dans opravila, spet pozitiven.
Jaz se samo bojim, da ni kej druzga na to vplivalo, da bom pol razočaraan v čet, ko imam pregled pri G.
Kaj menite?

clock-img

13.06.2009, 21:20

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

a pri g. je bil urinski test negativen?

Ker če ja...potem ti povem, da je verjetno ovulacijski test zaznal beta hcg - kar je možno...torej nisi takrat imela o, ampak si že bila user posted image  ...user posted image  tako da čestitke....

O test namreč zazna 25 ium/mmol lh hormona...le ta pa je zelo podoben beta hcg hormonu...saj sta oba gonadotropina...in tako se lahko zgodi da o test zazna beta hcg in obratno da je  nosečniški test lažno + če je delan ob o...torej zazna lh hormon....

Upam da ti je uspelo, in da sta nardilauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

14.06.2009, 12:22

clock-img

jewel157

pencil-img

12

Ja pri G. je bil urinski test negativen, prav tako ni nič videla, ko mi je delala UZ.

Sm povem pa, da mi je skoz slabo, pa utrujena sem kr neki skoz. Fora je, ker sem do zdej imela res tempirano življenje, spat sem hodila ob 23, vstajala ob 5, ker imam ogromno dela v službi, pa sem delala od 7 do 17. Zdej pa kr ne morem. Tko, da neki bo na tem.

Ne vem kako in kaj, ker sem bila pri G. 21.5. (urin. test negativen), 2.6. pa je bil test, opravljen doma, pozitiven.
Zdej sem vsa na trnih. V čet imam pregled spet pri G. Will see in upam seveda, da se ne motim. Ker me je ful strah, da bi bilo kaj narobe.

clock-img

14.06.2009, 12:22

clock-img

jewel157

pencil-img

12

isabeaux - hvala.

clock-img

17.06.2009, 09:29

clock-img

Anonimen

meni se dogaja, da imam samo vsak drug mesec črtici enako močni kot testni, en mesec pa svetlejši...kaj imam ovulacijo samo vsak drug mesecuser posted image

clock-img

17.06.2009, 10:08

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

IZVIRNO SPOROČILO: jewel157

isabeaux - hvala.

malenkost....

sicer pa mislim, da boš v četrtek dobila tudi potrditev od g. da si srečka user posted image  user posted image

clock-img

17.06.2009, 10:11

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

meni se dogaja, da imam samo vsak drug mesec črtici enako močni kot testni, en mesec pa svetlejši...kaj imam ovulacijo samo vsak drug mesecuser posted image

po moje se ti dogaja, ali da zgrešiš lh vrh..ker ta je prisoten največ 12 ur....v večini primerov pa sam 4-6 ur...tko da je po moje to to...in ovulacije so....

tako da držimo pestke da bo kmalu +user posted image

clock-img

18.06.2009, 19:18

clock-img

jewel157

pencil-img

12

Oj oj,

prav si imela isabeaux.
Pregled za mano...6 tednov smo noseči. Juhu. mal je samo problem, ker sem vmes jemala Primolu, ker urin. test konc maja pri G. ni pokazal nosečnosti, sm mnde je še v pravem časovnem intervalu, da neb smel bit nič narobe.

clock-img

19.06.2009, 08:09

clock-img

ziva1

pencil-img

455

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 17:49

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

jewel157 user posted image    user posted image user posted image Čestitke...ni panike za zdravila...sam zdaj jih več ne smeš jemat....drugače pa  do 7 t....ni krize z zdravili, ker še tako malo prehajajo na zarodek, da ni panike...še enkrat čestitke....user posted image user posted image

clock-img

22.06.2009, 08:35

clock-img

jewel157

pencil-img

12

Ja, saj je G. rekla, da hvala Bogu še ni panike. Vem ja, da jih ne smem jemat več.
Hm, je pa res ja, da 21.5. kosem bila na prelgedu pri G. ni, valda, ona še nič na UZ vidla, niti urin. test ni pri G. nič pokazal, zato sem tudi dobila Primolut. No ja, samo upam, da res ne bo kaj narobe.

Drugače pa sem kr mal sitna, ker imam veliko dela, pa mi je skoz slabo, pa utrujena sem non stop. Ni kaj, vse ima svoj davek, ne?

lep dan.

clock-img

09.07.2009, 16:26

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

živjo!

naj najprej čestitam vsem bodočim mamicamuser posted image
js bi pa vprašala, katere ovul. teste sploh kupujete, ker sama še nimam dosti izkušenj z njimi. zaenkrat sem kupila ene iz Muellerja in ne vem kolk so zanesljivi... katere priporočate?

LP alenka

clock-img

09.07.2009, 18:32

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

najbolj poceni in zelo zanesljivi so tisti, ki jih jaz kupujem na internetu...v paketih...par postov nazaj sem pustila link user posted image

clock-img

09.07.2009, 18:45

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

aha pol ni važno, kateri so...
k js jih bom na e-bay kupila...sm upam, da jih ne bo več trebauser posted image

hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil lenčy -- 9.7.2009 18:46:41 >

clock-img

09.07.2009, 19:31

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

ne ni važno...vsi pokažejo prav, če imaš vredu lh vrh - torej če so tvoji hormoni poštimani ...potem pokažejo pravuser posted image

no tudi jaz ti želim, da jih ne boš več rabila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem