IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka?
Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno
Eh, sra.nje
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni
Joj, tile zobki...
Jaz imam pa spet prebavne težave
Sem že sita WC ja.
a spet al kva? upam, da se čim prej vse uredi
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Saj mogoče ne bodo nič ugotovili tako kot pri Nejcu ne,ampak da vsaj izključilo možne alergene snovi.Pri Nejcu je bil takrat krivec calpol,Pri Tilnu je lahko čisto nekaj drugega,tako kot zadnjič čokolino.Da mu lahko brez skrbi dajem hrano,čeprav mu ne dajem nič novega,razen sedaj sem mu parkrat dala prospan za izkašljevanje.Mogoče je to krivec.Bomo videli,itak par dni traja,da se snov spravi ven iz telesa
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič.
Pa ga fajn srbi?
Ne ves čas,ampak ko ga začne,se pa kar drgne s čelom vate.Ponoči se mi je zbujal,ker ga je srbelo in sem ga namazala s fenistil gelom in je takoj zaspal
Bogi mišek, upam, da mu hitro izzveni
Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno
Eh, sra.nje
aha
ZA VSE ŽIVLJENJE.
si bla pa že pridna!
ZA VSE ŽIVLJENJE.
ŽIVA IN LIN
VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!
tudi od naju z Manco
ZA VSE ŽIVLJENJE.
Tko, zdej grem pa likat, pa upam, da bo kup se čim prej zmanjšal oziroma izginil
ZA VSE ŽIVLJENJE.
prava služba te še čaka

. držim pesti, da jo čim prej najdeš
VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!
tudi od nas vse naj naj
Ss kako pa pišeš prošnje?
Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri.
Ona se strinja.
Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati?
Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, ker
se dolgočasim.Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?Janezek: 12! Ravnatelj: In 6x6?Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnateljzadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj onapostavi nekaj vprašanj.Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem... Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj karje lahko vlažnoali suho in moški radi gledajo?Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekiniltest in vzklikne:Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz binarobe odgovoril na vsa vprašanja... Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!