writing-img

Kdo se je to izpisal?

clock-img

07.03.2009, 06:51

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz vidim samo še "anonimen", tema je pa zaklenjena.

clock-img

07.03.2009, 08:16

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Brisačkarica, ali neki tazga. Vsaj ona je včeraj pisala,da se poslavlja.

Pa dobro jutro user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:19

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Brisača? user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Avatar je imela deca (ali babo) zavito v brisačo. Če ti to kaj pomaga user posted image

clock-img

07.03.2009, 08:29

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, Brisača, ja... koji vrag je pa njo piču?

clock-img

07.03.2009, 09:33

clock-img

malecka

pencil-img

1665

povedala je da je imela neke probleme, se je preveč razkrila....

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

07.03.2009, 09:33

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

No, ja... ne prva, ne zadnja... žal.

clock-img

07.03.2009, 10:50

clock-img

Anonimen

Sem prebrala zdejle. Groteskno. Saj se je ja rada pohvalila kako imata s partnerjem oba nadpovprečno plačo itd. Drama queen.

clock-img

07.03.2009, 11:10

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Sem prebrala zdejle. Groteskno. Saj se je ja rada pohvalila kako imata s partnerjem oba nadpovprečno plačo itd. Drama queen.

In ti si se vsakič z glavo v zid zaradi tega.

Škodoželjnost slovenska.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

07.03.2009, 11:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

Škodoželjnost slovenska.

AnjaPH je prva, se mi zdi, v vrsti za fousijo user posted image .

Saj se v zviljenju marsikaj dogaja, s forumi ali brez. Upam, da ni bilo kaj hujsega.

clock-img

07.03.2009, 11:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

user posted image

IN?????

Za brisačkarco si pa ne bi mislila, da bo kliznilauser posted image . Kokr koli lepo te je bilo vedno brat, pa še bi te, samo najbrž ne bom nikoli zvedela novega nikauser posted image

clock-img

07.03.2009, 13:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

In ti si se vsakič z glavo v zid zaradi tega.

Škodoželjnost slovenska.

Anja frustko ahahaha. Še mar mi ni. Bedast a ni da se človk tako vživi v forum, da prestraši samega sebe z "razkritjem". Najboljš da si spremeni identiteto in pobegne na neobljuden otok, kjer bo začela znova. Đizs

clock-img

07.03.2009, 13:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.03.2009, 13:38

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Ja, predvsem brisača je takšna, da se rada širokousti s tem kar imauser posted image user posted image user posted image .

Daj Anja, daj se malo v rit ugrizni. Bo boljšeuser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

07.03.2009, 13:59

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Škoda brisača, rada sem te brala, pa čeprav nimava istega mnenja o lulanju v morje.

clock-img

07.03.2009, 15:50

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

A da "izpisi" se še vedno "dogajajo"? Še vsaka je nazaj prišla, pa bo tut ona. Pomojem user posted image

clock-img

07.03.2009, 17:10

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Kaj se to tukaj gre? user posted image

clock-img

07.03.2009, 17:10

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf

Ja, predvsem brisača je takšna, da se rada širokousti s tem kar imauser posted image user posted image user posted image .

-------------------
Jaz tudi nisam imela takega filinga zanjo..., prej to da ji fajn laufa zdrava kmečka pamet.

Kjerkoli že boš, Brisačkarca, vse dobro user posted image !

ROŽICA

clock-img

07.03.2009, 17:38

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

ni mi jasno. a se izpišeš in se ponovno vpišeš kot anonimen?? a ni anonimnost dovoljena le na nekaterih drugih temah?

clock-img

07.03.2009, 17:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

ni mi jasno. a se izpišeš in se ponovno vpišeš kot anonimen?? a ni anonimnost dovoljena le na nekaterih drugih temah?

Če se uporabnik izpiše, potem se njegovi posti vodijo pod Anonimen, tema se pa zaklene.

clock-img

07.03.2009, 17:57

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Če se uporabnik izpiše, potem se njegovi posti vodijo pod Anonimen, tema se pa zaklene.

očitno ni isto izpisati se in odjaviti se. kako se pa izpišeš?

clock-img

07.03.2009, 18:09

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Anja frustko ahahaha. Še mar mi ni. Bedast a ni da se človk tako vživi v forum, da prestraši samega sebe z "razkritjem". Najboljš da si spremeni identiteto in pobegne na neobljuden otok, kjer bo začela znova. Đizs

in kaj je potem smisel tvojih postov, če ti tudi mar ni? No, ko ne boš nosa vtaknila tja, kamor ti menda ni mar, ti bomo mogoče celo verjeli..... od takrat pa drugega, kot to, da ti gre oseba v nos ne morem rečt...... žal!

clock-img

07.03.2009, 19:05

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Mačka brisačka bo zelo manjkala.  user posted image  

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

07.03.2009, 20:38

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A da "izpisi" se še vedno "dogajajo"? Še vsaka je nazaj prišla, pa bo tut ona. Pomojem user posted image

A imas izkusnje? user posted image

clock-img

07.03.2009, 20:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Ne vem, zakaj se sploh odpirajo takšne teme. Naj se izbriše kdor hoče. Zanimivo, da se največkrat oglašajo prav tiste, ki so se same izpisale in ponovno vpisale, ali pa imajo več nickov.user posted image user posted image

Vprašala sem zato, ker me je zanimalo - preprosta logika. Če se je javno poslovila in če sem slovo zamudila (je bila prej izpisana, preden sem prišla na RR, torej nisem videla nicka), lahko javno vprašam, kdo je bil to. Sama pa svojih sprememb nickov nisem skrivala (vedelo se je, kdo sem, pod katerimkoli nickom).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni