cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: brez besed

clock-img

09.03.2009, 10:32

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Precej hud naslov, sem pričakovala kaj hujšega.................... čeprav tudi to ni lepo kar so naredili. In koliko stvari se meče oz. vliva v vodo pa sploh ne vemo/vidimo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

09.03.2009, 12:11

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

In koliko stvari se meče oz. vliva v vodo pa sploh ne vemo/vidimo.

grozno, ane?

clock-img

09.03.2009, 13:08

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

droga je res kruta stvaruser posted image

clock-img

13.03.2009, 13:39

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

No, pa saj železa dostim primanjkuje.
A ni gasilski aparat iz železa?

clock-img

13.03.2009, 18:26

clock-img

Bong

pencil-img

50

Do zdaj sem mislila da ste tukaj gori odrasle ženske, zdaj pa vidim da temu ni tako.

Vsak naj gre vržt nekaj v vodo (ni važno kaj ali gasilni aparat ali pa plastenko, kolo, gumo,...) pa bodo vaši vnuki pili 100krat predelano vodo z tonami klora, v nobeni reki, jezeru pa se ne bo(mo/do) mogli več kopati.
In meni se zdi zaskrbljujoče, da se vam ne zdi to nič takega če se kaj odvrže v naravi in v vodo. Če je biološko razgradljivo OK, ampak kovina, plastika itd. user posted image user posted image

Me prav zaboli pri srcu ko grem čez gozd na sprehod pa vidim kaj vse se tja meče not .... če pa vržeš v vodo pa se ne vidi.

Skrbimo za vodo dokler jo še lahko pijemo iz pip, še malo pa boste plastenke kupovale.

clock-img

13.03.2009, 21:04

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: provokator

Ma ni mi vseeno,kaj se meče v vodo.Sam bolj se mi živali smiljo,najprej sem na to pomisla.
Da odpreš temo,ko ene trole gasilni aparat not mečejouser posted image Pa še tak naslov daš??Zato je brezveze,ker zarad enga prekmurskega aparata ne boš ti 10 let manj žvela.

Kje pa to piše, da je prekmurski?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.03.2009, 21:06

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA

pa kje te podatke jemljete? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.03.2009, 23:46

clock-img

haloze

pencil-img

281

IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA

Pa saj res niste resne. Kje pa je kaka droga?user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni