Čao junijske mačkice, minča dobrodošla
med nami.
Bom tokrat bolj na kratko, danes je kar naporen dan za mano. Ne moreš verjet kako obsežna reč je Ikea - sem bila danes 1. v taki trgovini. Ob enih sva zaključila s shopingom, pa še bi se lahko kakšna stvar znašla v košarici, sam ni blo več volje...ne moči, (ne denarja
).
Vzela sva tud nekaj stvari za naju,... pa seveda za bebija, ampak pri pohištvu za bebija pa ostaja v igri Recinko, bova kar tam naročila posteljo in previjalno. Kupila sva stensko zložljivo previjalno za v kopalnico, ki se mi zdi kar kvalitetna, pa v kopalnici bo prav prišla pri umivanju - imam pa zelo malo prostora. Drugače pa sem mislila, da bom kupila tudi plenice, krpice, pa mi niso potegnile
, bom raje ostala kar na Tosaminih belih. Pri posteljnini majo pa precejšnjo izbiro
- smo izpolnili normativ
. V glavnem, na kratko, zadovoljna z nakupom
.
Tudi ve ste se danes lepo razgovorile... sem vse prebrala.
Lino, Bjondi, dobro opravita jutri na pregledu...in nam poročajta kaj je novega.
Kalanteja, jaz mam tud občutek, da sem dobila nekaj kil več zato, ker sem nehala kadit. Se mi je teža tudi veliko bolj rapidno povečevala v začetnih mesecih, kot pa zdaj - pa naj bi bilo ravno obratno. No seveda, svoje je naredila tudi hormonska terapija in počivanje...sem zdaj bolj aktivna kot takrat, ko sem zaradi krvavitev in slabosti kar ležala in spala. Pa bomo že dale te kile dol, boš vidla. Pa še kadit smo nehale, HB. Meni zdaj tako smrdi, da si sploh ne predstavljam ne več, da bi kadila. Sploh pa ob dojenčku ne. Drugač pa ti jaz tud držim pesti v petek, ker si res pridna
.
Tira, glede dojenja...pa izcedka iz prsi - mislim da nima neke veze. Bolj hormonsko povezano, ti hormoni pa se v glavnini začnejo sproščati po porodu. Tko da se nič ne sekiraj, vse pride ob svojem času. Jaz kar pozitivno razmišljam da bom dojila in si to poskušam dat v glavo. Ni pa vse odvisno samo od tebe, tud dojenček mora bit za to...da sesa kot je treba. Kako je pa kaj s tvojimi rokami?
Hanuši in Kaminek super za uspešen pregled. Kaminek, a se ti teža
zdi vprašljiva? Meni se zdi za to starost čist ok, dobri 2kilci in pol, to pa res ni veliko, a?
Santa, dobrodošla med nami
. Naj te ne stiska preveč, saj maš še čas do PDP-ja, da porihtaš zadeve. Pa še veš kako se tej stvari streže. Jaz tud še nimam ne oprano, ne zrihtane sobice, še opreme nimam vse. Ampak, to se itak hitro nabavi...pa opere in posuši...jaz poskušam zdaj vse skupaj jemati bolj na easy.
Alina, ti kar zaupaj vase, patronažna je ziher videla kako fajn vama laufa, pa da je vse OK, pa zato ni bila dalj časa pri vama.
Amaya, kaj te pa zanima glede darovanja matičnih celic? Da ti ne bi solile pamet z informacijami, ki jih že veš...
No, zdaj pa moram nehat- ker tole sploh ni več kratko
. Lahko nočko vsem
, čuvajte
v svojih bušijih in čim manj nočnih bujenj in sprehodov do WC-ja....