Živ.
Glede tašče iz žlahte: S taščo se prenašava, je pa res, da ne živimo skupaj, ampak imamo skupno samo dvorišče za 2 hiši. Pa če bi bilo možno, bi raje videla, da bi imeli vhod iz različnih smeri. Tako me precej moti, ker takoj ko midva kam greva, je že na vratih in vohlja kam greva. Sicer pa dokler se vtika samo toliko, jo še prenašam, več ji pa verjetno ne bi pustila. Na srečo ji gre zelo na živce, da se v naši hiši preobuvamo v copate, tako da dostikrat pride in kar v veži pove, kar ima za povedat, ker se ji pač ne da sezuvat. Tudi po rojstvu pričakujem, da bo čim manj vsiljiva, sicer pa vem za en "dober recept" če se bo preveč potikala po hiši: enkrat me bo dobila golo, pa bo naslednjič hudičevo bolj opozorila na svoj prihod.
Sicer pa ima mož zelo majhno družino in se načeloma dobro razumemo. Malo več "težav" je bilo na moji strani, ker naš ni veren, pa sem jim lepo razložila, da sem si pač takega izbrala in naj se ne vtikajo v naju. Na srečo živiva daleč stran vsaj od moje družine. Otroček tudi ne bo krščen, niti vzgajan v veri, to bo šele hudo, ko bom povedala doma.
Glede pijančevanja ob rojstvu: odkar sva z našim skupaj, še ni bil pijan (jaz pa ene parkrat). Zaradi mene se lahko napije kolikor želi, ve pa, da od njega pričakujem, da bo naslednji dan funkcioniral normalno, ne glede na to, koliko tonskega mačka bo imel.
Mater, sem kar malo preostra danes
. Se vidi, da sem preskočila popoldanski spanec.