IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Joj Mala_princeska oprosti...
Sem imela včeraj ves dan v glavi da pustim sporočilo. No, moja osebna z. je rekla da naj do petka, ko imam pregled čim več počivam, pa si merim pritisk, da je sicer še v meji normale, ampak da se potem pogovorim z G. Tako da na vse to, že od včeraj resno počivam... Imam tudi čedalje bolj otekle prste na rokah, in ne bi rada da gre kaj narobe.
Tako da ta teden sigurno ne bova šla.
Za naslednji teden pa tudi ne bi rada karkoli obljubila, vsaj ne pred petkom...
Majana79 ni panike, vidva z

kar lepo počivajta in ubogajta zdravnico.
Jaz se moram učit in tudi počivat konec koncev vsaj zaradi nog, ker otekam tud jaz

, pa moj

me non stop nekaj preganja. Tko da tud nam ta teden ne bo zneslo nikamor. Konec koncev jih lahko (pleničke) tudi potem, ko bo cca. 1 mesec

star(a) začnem uporabljat, so mi pa bambusove res full všeč, mehke,...(trenutno imam samo dve pralni in ene prekrivne hlačke). Če bo pa sila, bom pa Baby center oropala

in jih na DinersKartico na obroke vzela. Meni se gre v bistvu za to, da še druge stvari vidim direktno pri njih in kak popust iztržim

.
Pa ob rojstvu bomo zihr kak denar dobili (sem že povedala svoji mamici, da naj raje denar pusti, kot pa "pi

" kupuje od pliškotov

, trenutno je malo krize, ker je bilo 300 EUR manj dohodka, kar se pa že krepko pozna.
Bom pa iz firbca še kako Loties pralno kupila:
http://www.ekolife.si/si/eko-bombaz/plenice-g119.shtml Bom kar preko neta naročila.
Drži se!