Pozdravljene,
no pa sem še jaz danes iz pregleda.
Dobila sem napotnico za ctg ( v četrtek), za porod in za amnio 1.6.2009.
Baje, da je naš otrok res velik, saj meni še vedno trebuh noro raste.
Danes sem dala bris za streptokok b, tako da sedaj čakam izvide.
Ko mi je danes ginekologinja pretipala trebuh, sem ji povedala, da mi je čudno da imam velikokrat na vrhu trebuha dve bunki, otrok pa je obrnjen na glavo in ima zgoraj samo eno rit. Me je moja ginekologinja kar malo preplašila, ker je rekla mogoče sta pa dva in me je vprašala koliko različnih ginekologov mi je delalo UZ in glede na to, da so mi ga delali 4 različni (vključno z njo) sva prišli do zaključka, da je velika verjetnost, da se samo otrok tako čudno postavi, čeprav sem imela občutek, da ni najbolj prepričana v to.
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Lenika jaz imam toliko kg nasploh da sem se zadnjič odločila da bom po porodu začela hujšati.Ko sem začela z mojim vezo to je bilo pred 11 leti sem imela 60 kg.Zdaj pa jih imam ko sem noseča 95.In vem da bom rabila veliko časa da bom shujšala ampak bom.Se nekaj časa nisem obremenjevala s kilogrami zdaj pa se počasi.Bomo skupaj hujšale?
Tudi jaz imam veliko zaloge od prej in seveda še kar nekaj pridelane med nosečnostjo, tako da me tudi čaka kar ornk hujšanje po porodu.
Če povem po pravici upam na čudež dojenja in dolgih sprehodov, da kakšna drastična dieta ne bo nujno potrebna.
Naja, vajin Lan je pa res simpatičen fant, se mi zdi kar malo navihan.
Kar se sprehodov tiče, pa moram priznati da jih obožujem.
Res je, da sva dolžnino močno skrajšala, saj ne zdržim več dolgih tur.
Še vedno pa greva velikokrat na sprehod, odvisno od energije in razpoloženja, če je le mogoče grem na zrak vsaj 2x na dan, ker ne morem bit not zaprta.