Eh Lisca, sva kr na istem... pa ne vem, kaj se vse tak pritožujete zarad seksa - men pa nič ne manjka, imam tolk drugega dela, da mi od utrujenosti zvečer niti slučajno ne paše, drugače pa itak maladva skoz okrog plešeta, al pa je moj v službi, al pa sem jaz kje.... jebbela cesta, bo že. Ne vem sicer, če se moj strinja čist s tem, ampak zaenkrat se še ne pritožuje...torej smatram, da ni tak hudo.
Pa tudi klinc, da bi bilo njim bolj hudo počakat na seks, kot nam se matrat 9 mescev, od slabosti, do tehle končnih problemov zatekanja, naveličanja, bolečin... pa končno tudi poroda... Ja, držat bibo v hlačah pa res ni tak hudo, al pa?
No ja, mal se hecam, mal je pa res.
Skuštrana, no vsaj do 3. počakaj, da greva na kavo!!
Ne se hecat. Sicer pa če obe prej rodiva in se potem dobiva tudi nič hudga. Porodnišnica pa mislim, da ima odprta vrata ob torkih. Sicer pa poklič in vprašaj. Sestro Pavlino v materinsko šolo
mislim, da je prava telefonska 03 54 34 437.
Kontracepcija - pri meni mirena odpade, ker imam povešena rodila in je g rekla, da bi mi tista nitka verjetno ven gledala in ovirala... nisem preverjala, če je res, al si sam delo rihta!
Drugače bom pa jaz kr z onimi tabletkami začela po porodu, neke nove so, ki jih lahko med dojenjem jemlješ. Sicer je res, da je zoprno tole vsakodnevno študiranje nanje, sam si pa kr ne morem privoščit, da se spet spustim v kondome,,,sta tale naša tadrugadva posledica goljufanja s kondomi..
Pa moj sploh ni resen, kar se take kontracepcije tiče! Nisem pa čist prepričana o še kakem bebiju, tak da bom šla zdej kr na ziher!
Janci nekateri menijo, da en cm traja eno uro...torej vse skup od nič do 10, 10 ur... no ja, pri meni bi to lahko držalo prvič, drugič pa niti slučajno ne. je bilo v eni uri od nič do čist.... Pa recimo sestra je bila v osmem mesecu dva cm odprta, potem je pa šibala 4 dni čez rok šele rodit...eh, res ne moreš vedet!