cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijke 2009 - 2.del

clock-img

31.05.2009, 14:40

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

no danes pa so se začela "ta grozna" vprašanja. kaj ti še nisi šla; ali še ne misliš iti? ja madonca kako pa naj vem kdaj bom šla. dobro da me še niso začeli po telefonu gnjavit, ker to mi je pa res too much.

no sem se pa lepo razpisalauser posted image

deja te čist razumem. Ta vprašanja so tut meni za pritisk dvignit.

Včeraj je imela princeska nastop z violino in pevskim zborom na kamniškem gradu. Odpravili smo se peš, pa valjda že malo zamujali. Pa na poti srečamo taščo, katera bi se nekaj pogovarjala, pa mi, da se nam mudi, ona pa A v porodnišnico? Ja valjda peš gremo proti Lj. Seveda na koncertu pa vsak ta drug, ja a ti si še doma? A že kaj kaže?

Za finiš me pa še ena babičina prijateljica vpraša: Ja kdaj boste pa šli? Jaz pa njej:A vi ste že vnaprej vedeli kdaj boste rodili. Sej vem, da sem bila malo nesramna, sam po eni uri takih bedastih vprašanj mi je pa že res zavrelo.

clock-img

31.05.2009, 14:46

clock-img

July08

pencil-img

531

Sabsa in Smrketa iskrene čestitke ob rojstvu Sare in Mateja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Crkljajte se maksimalno, vidve pa hitro okrevajta.

Pokec dobrodošla! Tudi mi zdaj pričakujemo tretjič user posted image , imamo pa fanta stara 5 in 3 leta. Koliko so pa vaši stari?

Mojjaka razumljivo, da so tvoje misli zmedene, raztresesne, in da te je strah. Koga pa ne bi bilo?! SREČNO!!!user posted image user posted image user posted image

Majana user posted image user posted image user posted image in hvala za novo temo! Seveda bomo tudi še tukaj!

Deja hitro k zobozdravniku, preden greš v Rim!

In vsem še enkrat hvala za vzpodbudne besede za našo kužiko. Vas moram kar stisnit user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ima skoraj vsaka kakšno negativno izkušnjo s pobesnelimi in nevarnim psi user posted image To res ni prav, ampak kot že napisano, niso krive živali, pač pa neodgovorni lastnikiuser posted image Samo človek res ne ve, kako ukrepati...taki bogi psi se mi res smilijo.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

clock-img

31.05.2009, 15:14

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

July08, moji dve sta stari 16 in 6, zdej pa bo baje fantek.....če se niso zmotl seveda.

clock-img

31.05.2009, 16:14

clock-img

tej_a

pencil-img

69

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Magnezij, meni je tudi rekla g, da ga moram nehat pit po 35t, če hočem sploh rodituser posted image

Svašta, meni je pa zaradi otrdevanja rekla magnezij + spasmex tablete 3x na dan!!! Pa sm v 37. tednu! Vsak drugač!
Dreamhorse, Sončki, Sabsa, Smrketa24, ČESTITIKE !!!! user posted image  user posted image user posted image  user posted image   Joj jojuser posted image , zgleda, da gre res zares! user posted image

Pokec, dobrodošla!user posted image

Mojjaka, srečno jutri! Verjamem da te živčki matrajo, ko si takole napovedana! user posted image  Vse bo ok!user posted image  Vsaj veš kaj te čaka, me smo prepuščene milosti in nemilosti! user posted image

clock-img

31.05.2009, 16:24

clock-img

princ_princeska

pencil-img

444

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Sabsa in Smrketa iskrene čestitke ob rojstvu Sare in Mateja!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Crkljajte se maksimalno, vidve pa hitro okrevajta.

user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

clock-img

31.05.2009, 16:26

clock-img

princ_princeska

pencil-img

444

Mojjaka.....držim pesti za jutri...misli pozitivno, in da boš imela svojo štručko v rokiuser posted image ...

clock-img

31.05.2009, 16:30

clock-img

loveforever

pencil-img

554

mala princeska  držim presti za jutri, upam da bo vse kot mora biti, v mislih imej le to da bo ob tebi nekdo ki ga pričakuješ že devet mesecev, ob misli na to vse druga izgine ( bolečina) vem pa da ne bo fajn, vse gremo za teboj, vse bo ok,,,

ja js sem se pa najedla peciva in tortic in nevem kaj še vse, 5 vrst solat,.. za poknat sem. v četrtek mam pregled, ka bo kaj rekla moja kilažauser posted image  ma sj slabš ko hudo ne more bit a ne?

NO GREM MALO AJAT, SEM MALO ZMATRANA

clock-img

31.05.2009, 18:05

clock-img

biba14

pencil-img

790

Čestitke novim mamicam in njihovim malim sončkomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2009, 18:36

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Punce, a lahko katera pomaga? Jaz se danes že cel dan čudno počutim, dopoldan sem bla neka omotična, zdaj pa imam neke bolečine v vagini - jih čutim med hojo in nasploh premikanjem, še posebej, če moram malo višje stopit. Povrhu vsega sem dobla še drisko in me nekaj šraufa user posted image Katastrofa user posted image Pa ne vem, zakaj me boli user posted image user posted image

clock-img

31.05.2009, 18:56

clock-img

majana79

pencil-img

8822

donna, lahko da se ti je kaj začelo dogajat, vsaj glede na opisano. Driska, bolečine...

Kako je pa z user posted image , se normalno giba ali ga čutiš manj? Si imela mogoče kak drugačen izcedek?

clock-img

31.05.2009, 19:23

clock-img

Anonimen

ve mogoče katera ali lahko oz. moramo te nastavke prekuhati?

http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/mam-nastavek-za-dojenje/6633459001616663345

niti nisem pogledala na listek in sem ga vrgla vstran.user posted image sedaj pa prekuhavam dudo pa sem še na to pomislila. no sicer ne vem če ga bom rabila ampak po izkušnjah sem jih raje za vsak slučaj nabavila.

donna čisto mogoče, da se kaj dogaja. če se nebo umirilo, bi šla na tvojem mestu v P vsaj na pregled, saj izgubiti nimaš kaj če greš, pa še bolj mirna boš.

clock-img

31.05.2009, 19:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Deja, ena je nekje napisala, da se morajo tudi ti nastavki prekuhavati, da se otroček ne okuži... Po moje ni škode če jih prekuhaš. Jaz bom svoje tudi, sicer so Aventovi, ampak po moje ne bi smelo bit škode. 

clock-img

31.05.2009, 19:37

clock-img

Janci F

pencil-img

1231

Jaz sem kupila Aventove nastavke in je na njih pisalo, da je obvezno prekuhavanje.
Moji že čakajo prekuhani v torbi.

Prijeten nedeljski večer vam želim.

ANKETA - najlepša hvala vsem, ki ste izpolnile anketo. Vaše odgovore sem uporabila v seminarski nalogi, ki sem jo pred parimi minutami zaključila in poslala profesorju, sedaj pa lahko držim pesti da je ok.

Še enkrat hvala za pomoč.

clock-img

31.05.2009, 19:52

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

mala princeska  držim presti za jutri, upam da bo vse kot mora biti, v mislih imej le to da bo ob tebi nekdo ki ga pričakuješ že devet mesecev, ob misli na to vse druga izgine ( bolečina) vem pa da ne bo fajn, vse gremo za teboj, vse bo ok,,,

loveforever tukaj si verjetno mislila na mojjaka-ico, ki gre jutri po user posted image .

No, sej tud zame lahko držite pesti, da izvem da bo izpit narejen.user posted image

Za nami je prekrasno popoldne - naju je dragi z malo peljal na sprehod po Nm, smo en velik krog naredili, pa sladoled in pizza.
Zdaj pa mala že spi.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

31.05.2009, 19:53

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Sem prišla pogledat, če je kaj novega, pa tokrat nič. No sedaj pa le zdržimo še 4 ure, da bomo junijke.

clock-img

31.05.2009, 20:00

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

lenika se čist strinjam s tabo. Dejmo punce mal še noge skupi tišat.

Pa sej tut, če kera zdele gre, bo skoraj sigurno čez polnoč, edino, če je katera že šla.

Od polnoči pa nastopimo in si začnemo kljuke v P podajat. Punce vso srečo

clock-img

31.05.2009, 20:02

clock-img

princ_princeska

pencil-img

444

Ola...

Zanima me, kje ste kupile tiste vložke, ki zaznajo plodovno vodo....lekarnauser posted image Namreč jutri dopoldan bi si jih šla kupit, ker danes ne vem, ali mi je ušlo čisto malo plodovne vode ali mi je malo ušlouser posted image

Ali se ti mora prvo odluščit čep in šele nato plodovna voda lahko pricurljauser posted image

clock-img

31.05.2009, 20:03

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: meti21

Kokr jes vem je to preverjanje plodovne vode, koliko je zrela, se mi zdi pa da to delajo v zelo malo P še, vem pa da delajo v KR še, včasih so to več prakticiral, ne vem pa zakaj so to opustili.

ker to delajo, če si po roku

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

31.05.2009, 20:05

clock-img

amaya

pencil-img

4434

http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/mam-nastavek-za-dojenje/6633459001616663345

niti nisem pogledala na listek in sem ga vrgla vstran.user posted image sedaj pa prekuhavam dudo pa sem še na to pomislila. no sicer ne vem če ga bom rabila ampak po izkušnjah sem jih raje za vsak slučaj nabavila.

donna čisto mogoče, da se kaj dogaja. če se nebo umirilo, bi šla na tvojem mestu v P vsaj na pregled, saj izgubiti nimaš kaj če greš, pa še bolj mirna boš.

ja enako kot dudo...

clock-img

31.05.2009, 20:08

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Ola...

Zanima me, kje ste kupile tiste vložke, ki zaznajo plodovno vodo....lekarnauser posted image Namreč jutri dopoldan bi si jih šla kupit, ker danes ne vem, ali mi je ušlo čisto malo plodovne vode ali mi je malo ušlouser posted image

Ali se ti mora prvo odluščit čep in šele nato plodovna voda lahko pricurljauser posted image

ne rabit denarja brez veze...ko bo voda šla boš vedla za ziher, ker je tega kr nekaj...

sploh pa se lahko tudi s tvojim G pogovoriš...

kako gre pa to s čepom in vodo pa ne vem, ker se je pri meni v prvo samo čep odluščil, mehur so mi pa predirali na porodni postelji...

clock-img

31.05.2009, 20:38

clock-img

dany82

pencil-img

70

Saj sem kar šokirana ko vidim kaj vse se je dogajalo, medtem ko sem vas v četrtek zadnjo brala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila včeraj na poroki, jedla, plesala in upala da grem kar v P, pa se želja ni izpolnila. user posted image So vsi tako nadležni s tem spraševanjem kdaj bo in zakaj še ni. Pa same nasvete sem dobivala kako in kaj - od samih novopečenih mamic ki so svoje izkušnje o porodu kar iz rokava vlekle.user posted image

Imam pa že 3 dni prebavne težave, slabosti ker bi gre ful na bruhanje in ne morem drugega jest kot sadje, pa še težave z dihanjem- me na čase ful duši in težko diham. O popadkih ni duha in ne sluha. user posted image user posted image user posted image

Imam v torek zadnji pregled pri svojem G in me res zanima kako daleč smo.

Vsem mamicam in očkom veliko lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2009, 20:53

clock-img

biba14

pencil-img

790

IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Ola...

Nikjer..vsaj jaz jih nisem našla-ne v lekarni, ne sanolabor, niti v podobnih trgovinah. Povsod so le rekli,da vsi po njih sprašujejo,ampak ne vedo kje jih naročituser posted image

clock-img

31.05.2009, 20:55

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Upam, da se pri meni še nič ne dogaja - pa hvala za pomoč user posted image Če pa ne bo bolje, bom pa se šla pokazat v P ... Drugače pa je user posted image ful mirna, ampak je običajno čez dan vedno tako ...

clock-img

31.05.2009, 20:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

donna, če ne bo migala tudi ob običajni uri, se pejdi kar pokazat. Pa kak košček čokolade pojej, ker to jih večinoma vse zbudi. user posted image

clock-img

31.05.2009, 20:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Aja za te vložke za plodovnico... Jaz sem neki časa nazaj brala da se jih kao ne da sploh več kupit. Ampak sama jih pa nisem iskala....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem