IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Jaz sem se odločila, da bom uporabljala globoko košaro do 4.meseca, pol bomo pa kupili avtosedež od 0 do 18 kg. Od Romerja ali Concorda.
Pa še pregled sem mela včeraj in je vse lepo zaprto, bebico sem spet vidla in je že v glavični vstavi. G mi je rekla, da sedaj se naj ne bi več obrnila.

za pregled in novičko, da je pobček že v glavični vstavi.
Pa hvala za ta podatek o lupinicah.
Kaj pa v ležalničku, a je lahko otrok dlje časa?
Jaz priporočam tale sedežek:
Concord Ultimax : http://www.concord.de/en/driving/produkte.html
Vsaj pri nas se je v prvo full obnesel in ga nismo naprej prodajali, všeč mi je ker ga lahko namestiš v obratno smer zadaj (edini minus sedeža je da pač to ni lupinica, ki gre iz avta, ampak ostane v avtu).
Ja, prav super je - da je zunaj sonček. Včeraj sem bila pretežno zunaj. Popoldne smo sedeli v MŠ v porodnišnici NM in moram priznat, da kljub temu, da sem že 2. noseča sem na predavanju izvedela veliko novega.
Drugače pa me full v križu seka, pa kar nekaj čudno me mravljinči (v prvi me ni niti najmanj) ,
pa kar naprej hodim na veliko potrebo (včasih tud 5 x na dan) - ne vem a res tako dobro jem in pijem doma, drugače imam ponavadi kar težave z zaprtjem - ali je pa kriva kava, čaji, solatke.
Aja - pa ni sedaj tisto, da bi nekaj ležala in da bi me od tega križ bolel - včeraj sem s tamalo celo fuzball brcala .
Uživajte!