Tudi naš Srečko občasno tolk brcne, da se moram kar malo ustaviti in nadihati. Ne vem sicer kam brcne, definitivno pa fino zaboli.
fragola držim pesti, da bo vse ok in da se ti pritisk umiri.
Vsekakor sem pa prepričana, da je bolje da v bolnici naredijo preventivne ukrepe in te imajo na očeh.
Te pa popolnoma razumem, da je zoprno bit v bolnici, ker tudi jaz resnično ne maram bit v bolnici.
kaminek jaz ti predlagam, da spiješ kakšen magnezij, meni uspešno pomaga proti krčem.
July07 tudi meni ni še nikoli merila materničnega vratu in tudi meni je to malo čudno.
Sem pa v začetku marca bila na 3d UZ in me je še vaginalno pogledala, ker sem imela močne krče in mi je G rekla, da sem še zaprta in da je vse videti ok. Tako, da sem sedaj pomirjena.
Si me pa kar malo prestrašila z merami tvojih otrok, jaz sem sedaj v 32T in so mi rekli, da ima naš Srečko že 2100g, sem bila kar presenečena. Moram preveriti, če je to normalno, G je rekla, da je to vse po standardih.
malagala mogoče je pa tvoja G imela samo slab dan. Ali pa se ji je zdelo zaman, ker je nekdo drug videl težavo, ki jo je ona očitno spregledala.
Vsi imamo pravico do drugega mnenja in zaradi tega ne bi smelli zdravniki biti užaljeni. Vsi samo želimo dobro zase in za naše otročke. Če se pač boljše počutimo, ko slišimo še drugo mnenje je popolnoma prav, da ga dobimo.
Na žalost pa ima veliko zdravnikov božji kompleks in mislijo, da so več kot ostali. Če bi bila jaz zdravnik in bi mi nekdo povedal, da je dobil drugo mnenje, ki je drugačno od mojega bi to sprejela kot opozorila in bila bolj pozorna na moje delo.
Saj ena zdravniška napaka lahko naredi ogrooomno škode.
Predvsem se pa ne sekirat glede tvoje G, vedi da si naredila popolnoma prav.
Tudi jaz sem med mojo

šla 2x samoplačniško (navaden UZ in 3d UZ) in sem se prav dobro počutila, ko je moja bivša G povedala isto, kot sedanja G.
Danes me je klicala sestra od moje G in mi rekla, da moram naslednji teden še enkrat dat vodo, ker imam baje preveč beljakovin v vodi in da naj med prazniki ne jem dobrot, predvsem pa naj veliko pijem.
Tako, da letos ne bo nič z potico in ostalimi dobrotami, bom samo druge gledala kako se mlastijo.
Ali kakšna mogoče ve, točno posledica česa so povečane beljakovine v urinu?
Res pa je, da se ravno ne izogibam dobrot, predvsem sladkarij.