Pozdravljene drage so
.
Fragola vsa čast...res si zeloooo nadarjena ...prečudovito.
Snoopyka od kod pa si, če sem lahko radovedna-vsaj iz katerega konca Slovenije?
Torbo za P si bom pričela pripravljati tam nekje sredi maja...(sedaj sem v 32t). Cunjice pa upam, da začnem prat po praznikih...morajo mi prvo povijalno mizo pripeljat, da jih bom imela kam zlagat. Kateri prašek ste že priporočale???-Sorry sem pozabila, pa si bom zapisala, če boste tako prijazne, da mi še 1x poveste...mislim, da neki na F_ _ _.
Jutri dobim pomivalni stroj
mi bo full olajšal delo in se že res veselim, pa še tk se je izkazalo, da ne bomo rabili zaradi tega stroja nič rušiti, ker je že vse na svojem mestu (voda, odtoki,...)le
je včeraj neki mal poštemal, da je zraven cev potegnil in še elektriko napelje pa bo...verjetno bom konec tedna že strojno pomivala.
Nekaj me zanima...sem že full nazaj pravila, da sem si kupila sling in je takrat ena rekla, da se ukvarja s prodajo teh slingov in trakov,...Imam morda prav??? Če je še med nami, naj mi prosim ne zameri, ker se ne spomnim katera je to bila in naj mi javi cene trakov, ker razmišljam, da bi morda tudi tega imela (skupaj s prijateljico).
Drugače pa sem danes jezna ko
na svojega bivšega delodajalca, ker bi mi moral včeraj nakazati bolniško, ki jo dobi itak vrnjeno od ZZZS v parih dneh (ker sem že več kot 30 dni na bolniški)...no pa nič, ni bilo nakazila in je pač rekel, da nima denarja...sej kaj si pa morem, itak je zapru firmo in je sedaj njegova volja li mi nakaže ali pa ne
Najbolj me pa boli, ker imam danes G. in seveda nimam €, da bi si lahko UZ plačala...
Grem sedaj v bano, morda pa me mine slaba volja...