Dobro jutro so
, no za nekatere je že dan, ko ste tako dolgo že pokonci...
Tudi jaz zadnji teden slabše spim. Nikakor ne najdem pravega položaja in se premetavam po postelji kot za stavo. Kupila sem si še en povšter (bolj visok), ker mi zelo paše, da imam glavo visoko zaradi težav z zgago.
Bamboocham vse pohvale za ažurno urejanje naših seznamov. Res si pridna
Bačko vidiš, jaz sem nisem glih vsak dan na RR. Še sreča, da ti je že Snoopyka dala recept za Nutelino torto. Jaz imam identičnega, ti pa lahko dan par nasvetov: za kremo daj malo več smetane, da je je dovolj med plastmi. Ko sem delala prvič, sem je uporabila 1/2 L, pa se je potem čisto izgubila med plastmi.
Boljši okus je, če je smetana mlečna (meni je najboljša Alpska), a dodati moraš vsaj 1 kremfix. V testo daj ščepec soli, lahko tud malo ruma, jaz naribam še malo limonine lupinice - vse to izosztri okus..
Za namakanje plasti jaz raje uporabim mleko, ki mu dodam malo sladkorja v prahu in malenkost ruma. Pa res je fajn, če daš gotovo torto za nekaj časa v zamrzovalnik. (sej ena je to že napisala).
In seveda čestitke tvojemu možu za napredovanje!!!
Si res zaluži torto. Upam, da ti dobro uspe.
Mala Princeska tebi pa čestitke za uspelo zabavo
Kot sem že pisala, znajo biti otroške zabave pravi izziv za starše. Mi smo imeli zadnjič na sinov rojstni dan samo prijatelje iz vrtca, ki jih je želel povabiti, pa je bla že prava norišnica, čeprav jih je bilo le 6. Ampak je pa lepo opazovati njihovo otroško razposajenost, a ne
Čestitke vsem, ki imate za sabo uspešne preglede. Jaz ga imam 4.5. in komaj čakam, da spet vidim našo
. Sedaj, ko gremo proti koncu, bojo razlike v teži naših
seveda vedno večje. To se mi zdi čisto logično, saj se potem rojevajo otroci, med katerimi je lahko tudi 3 kg razlike v porodni teži. Naša sta bila oba velika in težko, zato G na vsakem pregledu reče, naj pričakujem, da bo tudi tokrat tako. In sem se že psihočno pripravila, kaj drugega mi itak ne preostane.
Fragola na hitro sem preletela tvojo stran in so mi res všeč tvoji izdelki. Upam, da se ti želja s svojo trgovino čimprej uresniči. Kje pa bi jo imela? Bo vsekakor vredna obiska!!
Snoopyka dobrodošla še z moje strani. Prav lepo je imeti mlado mamico med nami, res! Ne oziraj se na pripombe drugih. Jaz pravim, naj ima vsak troke takrat, ko se njemu zdi prav, pa naj bo to pri 17 ali 40...
Full sem vesela, da je tak lep dan danes. Ga bom izkoristila za sajenje rožic, da malo polepšam naš vrt. Pa mogoče za obisk kolegice, ki je tud na porodniški s 5-mesečnikom.
3x hura za pomlad!!!
Imejte se lepo, pa se pišemo!
našega telesa."
(Elizabeth Stone)