writing-img

RE: Marčevke 2009 - 9. del

clock-img

12.03.2009, 17:56

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mamaM, ti si prej spraševala, koliko je neto od bruto. Pa kaj nisi dobila pošte s CSD domov? Prej sem pogledala v nabiralnik in so mi poslali, koliko bo ta mesec nakazano. Pa to vsak mesec pošljejo.
Tako da že vem, koliko je, haha! user posted image

jaz pa nisem nič dobila danes user posted image

Ma razen tiste njihove odločbe januarja, mi drugega niso nič poslali; no za danes ne vem še, čakam da pride moj z bajte pa da prinese pošto......sej če ne bom pa zjutraj prek net banek vidla kolko so mi nakazali pa prištela plačo in bom vidla kolko bo mesečno al kot so navedli v odločbi al kot mi pokaže izračun; upam, da kot v odločbi...

V odločbi je bruto. Dobila boš pa neto. Ne vem, kako kaže na internetu, samo če ni isto je mogoče tam neto. user posted image
Vsekakor nam povej ko boš vedla, no. user posted image

evo, mi je ravno moj prinesel tisto od CSD-ja so danes poslali; kaže prav kot po odločbi; preko neta pa mi je narobe zračunalo user posted image  tako da mi je zdaj lažje pri srcu, je kr v redu tako, sem zadovoljna user posted image

clock-img

12.03.2009, 17:56

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

PDP   

Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...dela seznam, koga vse mora poklicat po porodu, da slučajno koga ne pozabi user posted image    

a ti to mene malo jugaš al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:00

clock-img

lejca

pencil-img

961

Hvala tasauser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

clock-img

12.03.2009, 18:04

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

vse bolanim želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

vsem user posted image , ki jih karkoli ščipa, krči želim da bi šlo vse hitro skozi in da bi čimprej cartale svoje štručke; vključno z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

našim marčevskim mamicam pa da uživajo na sprehodih še za nas user posted image

pupe; jaz grem skuhat puding vanilijevuser posted image , mi je kr zadišal od nekje, ma ne vem s kje user posted image ; pa seveda malo user posted image  in user posted image  pa še kaj bi se našlo....

felix: evo že pišem seznam user posted image  da koga ne pozabim user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Hvala tasauser posted image user posted image user posted image

user posted image ni zakaj lejca.

clock-img

12.03.2009, 18:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mama_m kje najdeš te smiley-e ??

clock-img

12.03.2009, 18:06

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

a ti mene malo jugaš?user posted image user posted image user posted image

Ne me jugat! user posted image user posted image user posted image

In kje je Slavko? user posted image  user posted image

je šel potegniiit črtoooooouser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...in zdaj ga ne briga....http://www.youtube.com/watch?v=tXgzgrYsAQk&feature=related

www.by-ab.si

clock-img

12.03.2009, 18:12

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Felix...da ti ne bom skakala v solato s seznami user posted image ...dej vklopit še kakšnega smajlija iz te strani...tako, da bo še bolj pestro in napeto...morda, kakšni od smeha odteče voda....

http://www.pic4ever.com/index.htm

ej, smotka, sej si prav popestrila tele naše sezname user posted image user posted image user posted image  nič ne skačeš v solato, sej je prav fino, da jih posodabljamo na vsakih 5 strani, pač uredi tista, ki je trenutno pri računalniku user posted image

Pol pa zmenjeno...bova pa izmenično...in itak, ko boš ti odšla v Rim, bom pa jaz prevzela...edino, če bova v tandemu odšle na romanje user posted image  user posted image

www.by-ab.si

clock-img

12.03.2009, 18:15

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce.

LP

Lušteeenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

12.03.2009, 18:17

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

DRAGE MOJE, HVALA VAM ZA LEPE ŽELJE, ČESTITKE IN TORTICE, ŠKODA, DA JIH NE MOREMO V RESNICI SKUPAJ POJEST!user posted image  Na glavno darilo še vedno čakamuser posted image

clock-img

12.03.2009, 18:17

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine user posted image upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni 

pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

12.03.2009, 18:19

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: dana

user posted image za vse može in mame da bi se čimprej pozdravili.

Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. 

Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.

Jaz ga imam tudiuser posted image

18.3.2009

clock-img

12.03.2009, 18:20

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

12.03.2009, 18:20

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

PDP   

Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...dela seznam, koga vse mora poklicat po porodu, da slučajno koga ne pozabi user posted image    

a ti to mene malo jugaš al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Primorke, dejte ve men pojasnit tole vašo frazo a ti to mene malo jugaš

clock-img

12.03.2009, 18:21

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. 

Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.

sem glih brala, da je povečan izcedek en od znakov bližajočega poroda user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

no tolko o počivanju, je sosedova punčka začela vadit frulo user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:22

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

sem glih brala, da je povečan izcedek en od znakov bližajočega poroda user posted image user posted image user posted image

ne se hecat, tega mam tud, pa še nič ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:22

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

s tem tempom, ter dejstvom da ga imam že 3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image po moje še kak teden ne uideuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

12.03.2009, 18:23

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Jao. jaz ne bom šla nikoli rodit, ker samo spim in se niti malo ne premikam user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem prespala ziher ene tri ure. tak da sem po moje zamudila marsikaj in grem malo prečekirat za nazaj...

clock-img

12.03.2009, 18:25

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Jao. jaz ne bom šla nikoli rodit, ker samo spim in se niti malo ne premikam user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem prespala ziher ene tri ure. tak da sem po moje zamudila marsikaj in grem malo prečekirat za nazaj...

čebelica, nobena ni šla rodit, samo vsi so zboleli user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:25

clock-img

pocka

pencil-img

2326

evo tukaj je, upam,da zadnja slikica mojega ogromnega bušija
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

12.03.2009, 18:26

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

evo tukaj je, upam,da zadnja slikica mojega ogromnega bušija
user posted image

jeiiii kak je lušni in smešni, ko si taka suhica user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:28

clock-img

felix7

pencil-img

6099

no tolko o počivanju, je sosedova punčka začela vadit frulo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 18:30

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

ni tak smešno, zdaj sem vstala in je končala vadit (čeprav ni nekega napredka user posted image user posted image user posted image user posted image )

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem