writing-img

RE: Marčevke 2009 - 9. del

clock-img

13.03.2009, 10:40

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Punce,
torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ?user posted image

Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že...

Še bolj nestrpni pa so vsi okoli mene se mi zdi :).

VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:40

clock-img

kajaka

pencil-img

153

Felix7, imaš ZS.

clock-img

13.03.2009, 10:41

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro!

Kaj je novega?

o frau, ti tud praviš, da boš še mal z nami, a ne? user posted image

Jap. Vse tak kaže. Saj sem vesela, ker imam dobro družbo user posted image samo bi pa tudi že z veseljem šla, če bi kaj kazalo na to... user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:45

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala user posted image

Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami???

user posted image

www.by-ab.si

clock-img

13.03.2009, 10:46

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce,
torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ?user posted image

Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že...

VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče user posted image

edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna user posted image user posted image user posted image  3/4 marčevk je danes ušlo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

13.03.2009, 10:47

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala user posted image

Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami???

user posted image

ene par jih imam na sumu, da so že rodile, samo da mi tega še ne vemo user posted image  sicer pa vidiš, ni nobenega pravila, tudi Miška2006 je že rodila, pa sta imeli skupaj rok user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:51

clock-img

felix7

pencil-img

6099

aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali user posted image  si me ene trikrat prehitela za minuto user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:51

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce,

edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna user posted image user posted image user posted image  3/4 marčevk je danes ušlo user posted image

Torej - če ne bo šlo danes, pa mogoče naslednji mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:52

clock-img

lejca

pencil-img

961

Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukajuser posted image user posted image user posted image
berem ,da se je zacelo dogajatiuser posted image user posted image user posted image ,sej je bil ze casuser posted image ...torej vsem ki se vam dogaja..user posted image user posted image user posted image

Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat..

Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan...

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

clock-img

13.03.2009, 10:53

clock-img

felix7

pencil-img

6099

sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html
To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum...

clock-img

13.03.2009, 10:54

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukajuser posted image user posted image user posted image
berem ,da se je zacelo dogajatiuser posted image user posted image user posted image ,sej je bil ze casuser posted image ...torej vsem ki se vam dogaja..user posted image user posted image user posted image

Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat..

Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan...

lejca

o, lejca, a je tvoj možek vsaj kej boljše? malo naj se na sonček postavi, da ga pogreje user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:54

clock-img

dana

pencil-img

1395

Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako?

clock-img

13.03.2009, 10:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,..user posted image

clock-img

13.03.2009, 10:55

clock-img

bambam

pencil-img

212

Hojla!

Dans je pa res neki v zraku, da vas vse grabiuser posted image user posted image . No, jaz sem ravno s pregleda, in je vse skupaj že +23kguser posted image  (že pripravljam dieto za poletjeuser posted image ), obseg trebuščka je 119cm, naslednji pregled pa imam 19.3.

Naj vsem tistim, ki se danes odpravljate na pot v Rim, zaželim veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image in da vam hitro in čimlažje mineuser posted image .

Mi bomo pa danes za kosilo kuhali pečeno kokoško, mlince in rdeče zeljeuser posted image . Danes bo Martinova pojedinauser posted image user posted image .

clock-img

13.03.2009, 11:00

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali user posted image  si me ene trikrat prehitela za minuto user posted image

No problem...sej sva zmenjene...jaz jih itak pišem samo zaradi komentarjev-glede na inspiracijo...user posted image

Ah, jaz itak pred 25. ne mislim rodit...no no..imam še ogromno načrtov in dela...tako, da me tudi kakšno ščipanje ne gane user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

clock-img

13.03.2009, 11:00

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: novo

js grem user posted image , ker se spravljam  že celi teden, pa

user posted image in se še bi kaj našlo. Se mi tak ne da, sam morem, da bom ćez vikend imela noge v luftu!

eh, ni panike, sej bom počasi, če sploh bom, ker se mi danes res ne da! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

13.03.2009, 11:01

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako?

Ja mislim, da se olajšava upošteva tudi pri porodniški. Samo če se prav spomnim je bilo na prvi strani obrazca za porodniško treba napisati, če že maš kaj otrok. Ne vem pa, če se to kar pol samodejno vzame kot olajšava, saj bi jih v končni fazi lahko uveljavljal tvoj mož.... Mogoče moraš še kaj dodatno izpolniti....

clock-img

13.03.2009, 11:02

clock-img

novo

pencil-img

2871

sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html
To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum...

pa kaj niso nič ugotovili oz. niso našli vlomilca? user posted image

clock-img

13.03.2009, 11:03

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ...

clock-img

13.03.2009, 11:05

clock-img

lejca

pencil-img

961

Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energijeuser posted image ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in  user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

clock-img

13.03.2009, 11:05

clock-img

novo

pencil-img

2871

o, dobro jutro, dober dan! user posted image

clock-img

13.03.2009, 11:06

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

joj jz sem vam pa tolk fouš user posted image tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne.....

mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

13.03.2009, 11:07

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ...

mislim, da bomo danes vse, ki smo ostale, ažurirale! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 11:07

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

joj jz sem vam pa tolk fouš user posted image tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne.....

mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr

Počasi že bo! user posted image

clock-img

13.03.2009, 11:08

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energijeuser posted image ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in  user posted image user posted image user posted image

Saj tak je prav user posted image user posted image user posted image user posted image

Me smo pa tudi držale pestke, da bi ti bilo kmalu bolje in vidiš da je pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem