Jutro!
Js sm se pa že nadelala. Punce grejo na eno izobraževanje in ob 7h zjutri, ko bi že mogle bit na poti, pridejo k men po potrdilo o plačilu kotizacije.
Kakšno potrdilo, če pa sploh še računa nism dobila... V glavnem alarm - red code.... Preklicala enih petnajst številk, da sm se zmenla in kr brez računa nakazala denar, ker kao - pazi to! - VABILO naj bi bilo RAČUN!
Mahh....
Tako, da zdej pa RR in kavica!
Pa vidim, da sm učeri mal površno odgovorila, bom pa kr zdej:
Zato, ker je zdej Alen v vrtcu v čist drugi občini. Ni problem 15 min. vožnje do tja, ampak je problem, da bo Alen potem v šoli z istimi sošolci, če bi bil v svojem kraju v vrtcu. Pa drugo leto bom rabla še drugega dat v vrtec - pa že zdej več plačujem za drugo občino, kot bi za našo, in konec koncev je pomembna tudi bližina domačega vrtca. Kaj pa če dobim službo v Celju? Bom pa morala 1 uro prej od doma, da oba spokam do Prebolda, pol pa nazaj do Celja.
Glede previjalne: sm učeri do 23h čepela za računalnikom in kompletirala, pol se je pa mojmu odpeljalo - Alen in on sta zaspala v dnevni, js pa v spalnici srfam

V glavnem: Previjalna ima 3 predale, širine cca 40 cm in nastavek gor, širine cca 20 cm, skupaj torej 60 cm (tako kot omara):
Učeri sm pa še pogruntala, da obstaja predalnik s 5 predali, pa je lahko tudi 60 cm širine, ni treba da je 40, kot ta:
Rešitev: Kupim 5 predalnega in dam gor previjalno podlogo, nad predalnikom bom pa itak namontirala poličke ipd.
V glavnem sobica bo rumena, čeprav je men una bež bolj všeč. Alen si pač želi rumeno. Ati bi pa mel rumeno-zeleno kombinacijo. Neki se bomo že dogovorili.
Aja - pa stene bojo zelene - oz. 2 steni zeleni, 2 pa beli, s tem, da bo ena porisana ali polepljena...To še meljem, bomo videli.
Drugače pa sm že mal začela zatekat, tako, da računam mal na dopust za nasl teden - vsaj kake 2-3 dni. Me pa čist razganja, bi najraje vse sama prebelila, sestavla, zašraufala... Pa me trebuh ovira.
OK, grem še mal pogledat, kje se dajo dobit kakšne lušne lučke - stenske in stropne. V Ikei nismo nč najdli