IZVIRNO SPOROČILO: Raho
In pusti te reunione pač za tiste povpečneže, ki v svojih sošolcih vidijo del svoje mladosti, ki jim ne pomenijo samo ljudi, ki so šli "mimo" njihovega življenja, ampak so njihovo življenje zaznamovali, ga naredili bolj pestrega.
se ne bi mogla bolje strinjati z zgornjim postom!
mi smo imeli srečanje OŠ do sedaj 1x, SŠ 2x, s 4imi sošolkami iz faxa pa se dobimo vsaj 1x na dva meseca, če ne več.
dobim(o) se vedno brez otrok, ker se mi zdi, da je to čas namenjen meni in mojim "spominom". čeprav ne morem reči, da semo obujamo spomine, ampak predvsem si ustvarjamo nove. debate zaidejo v vse smeri in niti slučajno se ne pogovarjamo samo o otrocih, družinah, pa tudi ne morem reči, da se ga vedno "usujemo" do amena...
pri srečanju s sošolci iz OŠ sem bila edina poročena, noseča, s stalno službo in proti koncu študija in že nekaj let odseljena v svoje stanovanje, prav tako pri srečanju z SŠ. pa se zaradi tega nisem poslovila po 20ih min, ker bi si mislila, da so ostali manj vredni od mene in mislijo samo na žur. so me eni sošolci full presenetili kako so pridni in kaj vse počnejo v življenju, pa tudi marsikateri je bil bolj uspešen od mene - normalno!
najlepše od vsega se mi je nasmejati starim foram in veliko "iskrenosti" pride čez leta iz človekovih ust.
mogoče si pa ti tista mamči, ki je enkrat pisala kako je popolna

, pa smo potem ugotovili, da ni ravno tako.
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.