writing-img

RE: zobje Jana Plestenjaka

clock-img

16.03.2009, 14:48

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

samo da ima zobe, pa je OK

clock-img

16.03.2009, 14:48

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

S čim se ve obremenjujeteuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.03.2009, 15:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf

Sicer pa.....a imate vse filmsko bleščeče bele ravne zobeuser posted image . Ker meni je še bolj nenaravno tisto, ko imajo zadnje čase vsi na TV tako bele zobe da že bode v očiuser posted image

Ja jaz jih imam ampak že dlje časa niso več bleščeče beli user posted image ampak so moji!

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

16.03.2009, 19:52

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Muki, tanikaa, Nejcko, pa kaj imate proti tej debati? Kaj pa potem, če se pogovarjamo o estradnikovih zobeh.

Vsaj ena debata, saj itak sploh nobene več ni. Razen o tem, ali je katera noseča ali ni, pa o čepu, ki seje odluščil ali pa se ni, je sem in tja kakšna tema. Pa o mleku, takšnem in drugačnem, ki je ali ga pa ni. That's it.

clock-img

16.03.2009, 20:04

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zakaj pa.....user posted image

A zakaj si daš zobe uredit.user posted image Če moraš to spraševat,potem najbrž nima smisla.A bom vseeno poskusila, kjer je danes urejeno zobovje brez zobnega kamna, z belimi zalivkami del higiene posameznika.Rumeni zobje, luknje, kamen so definitivno OUT in ne nekaj kar lahko klasificiramo kot simpatičnouser posted image

clock-img

17.03.2009, 09:55

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jakaracman, vseeno hvala za tvoj trud, čeprav se ti razlaga ni zdelo smiselna......

Zato bom tudi jaz na kratko obrazložila svoje vprašanje, ki je bilo postavljeno na podlagi predhodnega vprašanja glede naravne barve zob......ki je v nekaterih primerih lahko bolj rumena kot bela....pa sploh ni sledi o kakem zobnem kamnu.....

sem pa zaradi tega izvedela še nekaj.....da po novodobnih kriterijih ne skrbim za higieno.....na šesticah namreč nimam belih zalivk ampak še vedno sive....zobnega kamna sicer nimam (potrjeno s strani strokovnjaka, ki vsakih nekaj mesecev gleda v moje zobovje).....moj nasmeh pa ni bleščeče bel, vendar je isti strokovnjak rekel, da imam ravno zaradi te nebeline tako zdrave zobe.....user posted image

Kar tako mimogrede me pa vseeno zanima po kakih kriterijih pri gledanju Jana na televiziji lahko laik ugotovi, da ima Jan Plestenjak zobni kamen.....user posted image

clock-img

17.03.2009, 12:06

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Muki, tanikaa, Nejcko, pa kaj imate proti tej debati? Kaj pa potem, če se pogovarjamo o estradnikovih zobeh.

Vsaj ena debata, saj itak sploh nobene več ni. Razen o tem, ali je katera noseča ali ni, pa o čepu, ki seje odluščil ali pa se ni, je sem in tja kakšna tema. Pa o mleku, takšnem in drugačnem, ki je ali ga pa ni. That's it.

Debata me ne bi motila, če bi bilo vprašanje oz. izhodiščni post zastavljen na splošno o urejenosti ali belini zob (a la Kakšne zobe imate/so vam všeč ipd.).
Ukvarjati se z zobovjem konkretno Jana ali bilokatere druge osebe mi je pa mimo, no.

Ampak to je samo moje mnenjeuser posted image

In glede ostalih debat na rr imaš presneto pravuser posted image

clock-img

17.03.2009, 14:11

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Rumeni zobje, luknje, kamen so definitivno OUT in ne nekaj kar lahko klasificiramo kot simpatičnouser posted image

ok rumeni, če so zdravi.
drugo pa ne samo, da je out, ampak nezdravo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni