hja, takole je s tem denarjem. Sama sem nekje od 18. do 22. finančno skrbela zase. Delala kot študentka in se preživljala. Res je,da sem živela v stanovanju od staršev, ampak sem morala dobro preračunat,da sem plačala vse stroške, sploh pozimi sem spala v termo zoknih, da sem šparala s kurjavo in izolacija je bila zelo slaba. Pri hrani sem tudi zelo šparala, saj nisem zahtevna. Kasneje sem bila zaposlena 4 ure in sem si kupila avto na kredit, pa potem kakšen hitri kredit za morje. Pa sem bila ful srečna, ker se mi je zdelo to zelo veliko. Starši bi mi lahko finančno pomagali, ampak niso, pa nisem niti pričakovala- so hoteli,da se sama znajdem. Zdaj,ko stopam v 30.leta imam pridnega moža,, privatnika, ki zelo dobro zasluži. Živimo pri njegovih v hiši zgoraj, gradiva še eno hišo, ki bo bolj v poslovne namene, imava dobre avte, gremo recimo 3x letno na počitnice in živim za takrat, kajti mož mi pri otrocih ne more kaj dosti pomagat, ker ima veliko dela, pa tudi ko je doma, je večkrat pod stresom. Že večkrat je rekel, da bi šel delat za 500 eur, da bi imel mir in ne bi mobitel večno zvonil in ga res podpiram, če bi se tako odločil. Lahko si kupim za oblečt ali pa nov tv, ampak moža zaradi tega ne bom imela ob sebi. Tako da je treba ceniti, da ste lahko kot družina skupaj. Imam pa prijateljico, ki ima veliko več, veliko hišo na samem (jaz bi namreč rada živela malo vstran od staršev), pa jadrnico, pa velik bazen, čistilko...., ampak sem ful vesela zanjo in uživam, ko grem k njej, pa se otroci lahko kopajo....sicer pa vem, da se njen moški ne prilagaja in živi svoje življenje in nima ona nič besede pri tem, pa tudi vidi ga zelo malo, tako da največ pomeni, da se dobro razumeš in si pomagaš, se imaš rad in imaš dobre prijatelje....denar je pa tako relativen. Veliko vrednot si z njim ne moreš kupiti!!!