čer, pa sem se dokopala do compa
Matičko spi, jutri zjutraj bo spet kriza za v vrtec, kot vsak ponedeljek
odvajanje- pri nas smo uspeli
Čez dan je suh in ponoči tudi, zaenkrat pa naj ima čez noč še kar plenico gor, ker nismo še nobene zaščite za jogi nabavli. Kaj svetujete???
no tudi kakanje se je uredilo punca gre sama po kahlico in se pokaka juhuhu to me je ful skrbelo, ker prej je kakala samo pod mizo. in noben je ni smel motit, gledat,...
to je tudi mene skrbelo, ker kaka 3x dnevno in vsakič se je kam skril, da se je v miru pokakal. Sedaj pa pove da gre kakat in reče: Mama pedi poč, te bom kicau za bisat jito
Opravljanje velike in male potrebe zunaj nam povzroča malo problemov, javni WCji so tudi meni

zato razmišlam o nakupu
http://www.minisvet.si/zlozljiva-prenosna-kahlica-novo-p-1154.php Pomoje je to uredu zadeva, zdej sem kupla za prvo silo v BC kahlo za 1x upoorabo, ampak 1,80 vsaka
vprasanje - ju3 imamo srecanje za podpis pogodbe za vrtec. ali je to individualno srecanje zv ravnateljico ali so vsi starsi,ki letos vpisujemo, tam?
pojma

, mi nismo imeli
Thaiss zadnjič sem ti pozabila odgovorit - dol pridemo 20. junija. Saj boš zrihtala mal sonca, vročine in toplega morja ne?
delam na temu da gre to muhasto vreme pa pa, danes popldan je bil krasen sonček in upam da bo tako do oktobra
Mi gremo sicer uni teden na dopust, sej vi boste 2 tedna tuki???
Bravo Živi za pridnost in mami za ustrajnost
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59