cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Otroška tekmovanja za miss

clock-img

17.03.2009, 17:45

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Le kaj je s temi deklicami, ko so večje.user posted image user posted image

--------------------
Ena izmed njih je, recimo, čuvena Brooke Shields (ki se je končno postavla na svoje noge, komaj ko se je izvila iz krempljev ambiciozna/psihotične... matere).
Ali pa tisto ubogo dete, za katero še danes (po 10- it letih in več) ne vedo, kdo jo je fental (bilo spet po cajtngih). No, zdaj so vsaj prepričani, da je nista lastna starša user posted image ...

ROŽICA

clock-img

17.03.2009, 17:50

clock-img

Anonimen

Saj ni normalno, da deklice stare 4 leta skačejo po odru našminkane in frizure, da dol padeš.

Nekaterim deklicam zna biti cisto fajn. Moja bejba bi se sminkala se pa jos (pa se jaz minimalno); ocitno ima to v krvi. Ni pa na meni, da to spodbujam, pri teh letih.

clock-img

17.03.2009, 18:00

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Z eno besedo - katastrofa. In skorajda nič boljša mi niso "odrasla" tekmovanja za razne mis nazive, ko so dekleta razstavljena kot kos mesa v klavnici, drugi ga pa ocenjujejo.
Luštkan film na to temo (otroška tekmovanja za miss) je Little miss sunshine. Priporočam ogled.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni