writing-img

RE: Majski hroščki 2008-17.del :-)

clock-img

19.03.2009, 16:09

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pa temu vremenu se meša, pred petimi minutami je sijalo sonce, zdaj pa spet sneži ko blesavo user posted image
Midve pa sma še kr same user posted image

user posted image user posted image pri nas je za enkrat sam oblačno pihal je pa k pri norcih.

clock-img

19.03.2009, 16:10

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Zdaj pa je začelo sut, dol letijo krpe, ne snežinke user posted image , grem raje mafine pečt za lubija, kolikor mi bo poleg Nie uspelo.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ko sem šla po Andraža je ravno vzgojitelca jasli prišla ven in me vprašala, kdaj pride Aljauser posted image user posted image user posted image Tu je pa res eno malo selo, nič ne moreš skrit, vsi vse vedouser posted image Sem pa izvedela, da lahko takoj ko dobi zdravniškega začnem uvajat; to je s 17.4user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja sem nekje zasledila še za edinaos in njen vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image
no za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Pa temu vremenu se meša, pred petimi minutami je sijalo sonce, zdaj pa spet sneži ko blesavo user posted image

April se bližauser posted image

Moj me je tud klical s šihta, da mi pove,m da je pozabil iti domovuser posted image user posted image user posted image Tako, da bomo danes spet zamudili na plavalni tečaj. Proklet dec nezanesljiviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:11

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ko sem šla po Andraža je ravno vzgojitelca jasli prišla ven in me vprašala, kdaj pride Aljauser posted image user posted image user posted image Tu je pa res eno malo selo, nič ne moreš skrit, vsi vse vedouser posted image Sem pa izvedela, da lahko takoj ko dobi zdravniškega začnem uvajat; to je s 17.4user posted image user posted image user posted image

Super user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

19.03.2009, 16:11

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Moj me je tud klical s šihta, da mi pove,m da je pozabil iti domovuser posted image user posted image user posted image Tako, da bomo danes spet zamudili na plavalni tečaj. Proklet dec nezanesljiviuser posted image user posted image user posted image

deciuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:12

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Pri nas pada malo dežek, je pa vmes hotlo nekaj snežit, pa si je zaenkrat premislilouser posted image
Alji sem dala za kosilo pire kropir in sladko zelje in se je kar zaprašila v njega, pojedla kakih 15 žlič in konecuser posted image  Sem ji dala žlico v roke in je sama jedla, no bolj pacala, nekaj pa je le šlo v usta. Punca hoče sama jest, no sedaj pa imam user posted image

Sem jo posnela na hitro in sedaj na FB nalaga video. Jao tisto bogo minuto pa cela večnost trajeuser posted image

user posted image user posted image user posted image velila punca kar sama bi jedlauser posted image
naš pa vase že cel dan nič spraviluser posted image

Bo ju3 bolje. Tud naša ni razpoložena za hranouser posted image

clock-img

19.03.2009, 16:13

clock-img

mafi

pencil-img

4506

drugače smo bili pri P, in nismo dobili nič kot sem predvidevalauser posted image , če pa ponovno dobi vročino gremo jutri nazaj da mu zopet vzamejo kri.
sitn je za po.pi.zdit Hb zdej spi
nč grem marku prebrat še kako knjigico dokler je mir

clock-img

19.03.2009, 16:15

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

drugače smo bili pri P, in nismo dobili nič kot sem predvidevalauser posted image , če pa ponovno dobi vročino gremo jutri nazaj da mu zopet vzamejo kri.

Bogec mali, naj se vsaj naspi.

clock-img

clock-img

tilči

pencil-img

4202

user posted image kaj mu niso mogli že danes vzeti krvi?

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Haloooo?!

clock-img

19.03.2009, 16:16

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

A sta OŠ in vrtec v isti stavbi?

clock-img

clock-img

tilči

pencil-img

4202

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

naš pa vase že cel dan nič spraviluser posted image

Potem mu res nekaj ne štima... user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:17

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tudi mi. In bomo še najmanj do 18h. Kaj čmo user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:17

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Pri nas pada malo dežek, je pa vmes hotlo nekaj snežit, pa si je zaenkrat premislilouser posted image
Alji sem dala za kosilo pire kropir in sladko zelje in se je kar zaprašila v njega, pojedla kakih 15 žlič in konecuser posted image  Sem ji dala žlico v roke in je sama jedla, no bolj pacala, nekaj pa je le šlo v usta. Punca hoče sama jest, no sedaj pa imam user posted image

Sem jo posnela na hitro in sedaj na FB nalaga video. Jao tisto bogo minuto pa cela večnost trajeuser posted image

Opa, sama hoče jest user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:20

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja. Spodnji štuk naj bi bil vrtec  s 4 skupinami,  zg. štuk pa šola. Samo do sedaj zg. štuk ni še zrihtan, pa sta dol 2 skupini vrtca in 2 šoleuser posted image

clock-img

19.03.2009, 16:20

clock-img

tilči

pencil-img

4202

user posted image  in taščin prijatelj sta se pa spravila ogledalo namontirat zunaj.Odkar imamo industrijsko cono zraven,je tak promet kot v Lj na Celovškiuser posted image .Omejitev je 40,pa nobeden ne zna toliko peljat.Imamo pa izvoz ravno na ovinku,pa ciprese so zraven in je sosed dovolil,da na njegovi zemlji postavimo ogledalo.user posted image Na občino sem že 2x pisala,pa se nobeden ne premakne,ker je samo naš izvoz,če bi bilo za več ljudi,potem bi ga oni postavili.

clock-img

19.03.2009, 16:33

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
user posted image  in taščin prijatelj sta se pa spravila ogledalo namontirat zunaj.Odkar imamo industrijsko cono zraven,je tak promet kot v Lj na Celovškiuser posted image .Omejitev je 40,pa nobeden ne zna toliko peljat.Imamo pa izvoz ravno na ovinku,pa ciprese so zraven in je sosed dovolil,da na njegovi zemlji postavimo ogledalo.user posted image Na občino sem že 2x pisala,pa se nobeden ne premakne,ker je samo naš izvoz,če bi bilo za več ljudi,potem bi ga oni postavili.

user posted image user posted image
Hja, če bi šlo za občinarja, bi tudi samo za 1 oni postavili špegu... user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:35

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image kaj mu niso mogli že danes vzeti krvi?

ne ker je deloval čisto o.kuser posted image , sej na koncu sem pa jaz butasta in paničnauser posted image .
samo je rekla da je bila kaka viroza in da bo kmalu mimo kljub vnetemu grluuser posted image

clock-img

19.03.2009, 16:36

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Ja. Spodnji štuk naj bi bil vrtec  s 4 skupinami,  zg. štuk pa šola. Samo do sedaj zg. štuk ni še zrihtan, pa sta dol 2 skupini vrtca in 2 šoleuser posted image

bo vsaj bratec imel vse pod kontrolouser posted image

clock-img

19.03.2009, 16:38

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Bogec mali, naj se vsaj naspi.

vsaj to glede na to da ima cel dan v sebi 60ml AMuser posted image

clock-img

19.03.2009, 16:42

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje!

podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine.

Lepe mere user posted image user posted image
A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed user posted image  Naj se hitro pozdravi user posted image user posted image

sm mogla 2,55eur doplačat. me je v lekarni vprašala, če bom doplačala al mi da nadomestek, pa nisem nič oklevala!

a si pol dobila od plive????

jp user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:53

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

Punce jaz sem tako vesela, MOJA MIŠKA GRE V VRTEC Z 1.6.2009user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

19.03.2009, 16:54

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka user posted image user posted image user posted image , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem

user posted image user posted image user posted image
ali ste se temenc znebili?

veliko jih je šlo stran, ne pa še vsa user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem