writing-img

RE: II pričakujemo maja 2009

clock-img

18.05.2009, 12:09

clock-img

Tretjinka

pencil-img

309

PUNCE,
vsem najlepša hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image
Upam, da vas pride čimveč, čimprej za mano! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 12:14

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

ja bravo Tretjinka! tko se dela...user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

18.05.2009, 12:34

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Bravo vsem nosečkam!!!

Js mam pa jutri dan D, minimiska, a nama bo uspel? Hehe, js nimam tokrat pa res nobenga znaka...nioč od nič. Še joškice me ne bolijo to kot ponavad pred tečko...

Bomo vidl...12. krog bi moral bit uspešen :)

Držim pesti za vse!!!

clock-img

18.05.2009, 12:45

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Bravo vsem nosečkam!!!

Js mam pa jutri dan D, minimiska, a nama bo uspel? Hehe, js nimam tokrat pa res nobenga znaka...nioč od nič. Še joškice me ne bolijo to kot ponavad pred tečko...

Bomo vidl...12. krog bi moral bit uspešen :)

Držim pesti za vse!!!

Jest držim pesti, da nama uspe. Tud jest nobenih znakov user posted image Je pa res, da sem prej 2 meseca imela rjav izcedek pred user posted image , zdaj pa nič. Kdaj boš delala test, če ne pride user posted image ?
Pri meni je bila do zdaj vedno točna, bomo videli jutri, al bo al ne bo user posted image

clock-img

18.05.2009, 13:37

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

S*, ni druge, kot da odpreš temo, se nas je (na žalost) že kar nekaj nabralo user posted image

clock-img

18.05.2009, 13:42

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Ursa30 in S*, se strinjam s predlagano temo. Staž: skoraj dve leti in pol.

clock-img

18.05.2009, 13:43

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Po moje jaz tudi med veteranke pašem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

18.05.2009, 14:09

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Po moje jaz tudi med veteranke pašem!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U aquica, ma ke sexi slikca, po njej sodeč si še daleč od veterank user posted image   user posted image   user posted image

Po stažu pa nažalost pašeš med nas user posted image

clock-img

18.05.2009, 14:09

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

MiniMiska: Jah kaj pa vem...itak sm vsak mesec tkooo firbčna...ponavad sm že več dni pred (ne)pričakovano delala teste...ta mesec se pa kr dobr držim :)

Kdaj bova? Js ne vem...mogoče če je jutr ne bo pol v sredo? :)

clock-img

18.05.2009, 14:10

clock-img

Anonimen

uuu aqui nova oblekca,no kot vedno sexy,pa se ti vid veš da ti je mal vročeuser posted image
dans vas mal zapostavljam k rišemuser posted image no še cunje nisem obesila k me čakajo v stroju jp to je pa tko k se mi da risat da vse ostalo na pavzo damuser posted image

clock-img

18.05.2009, 14:11

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Ursa30 in S*, se strinjam s predlagano temo. Staž: skoraj dve leti in pol.

Predlagajte še naslov teme VETERANKE al kako drugače????

clock-img

18.05.2009, 14:18

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Sicer bi lahko bile želvice, ki počasi, a sigurno pridejo na cilj, imajo pa trdo kožo, ki jih varuje pred nevarnostmi in slabimi stvarmi v življenju...user posted image Samo za nove prišleke smo kot veteranke bolj prepoznavne.user posted image

Ne vem, meni je vseeno!

clock-img

18.05.2009, 14:21

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Ciao pupe ... najprej čestitke novim user posted image   user posted image user posted image user posted image aja ... in user posted image tem, ki jih je obiskala user posted image ...
Kako smo kaj? Sem opazila, da se nekaj menite o odprtju teme za veteranke ... pa ne no ... kdo bo pol tukaj delil nasvete in nas spodbujal ... user posted image ne bo več tako zanimivo user posted image user posted image user posted image

Danes je tako lep sonček, da se mi res ne da več delat  user posted image ... kar bi šla - en giro ob morju. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

18.05.2009, 14:25

clock-img

sarar

pencil-img

1230

tretjinka, še jaz ti čestitam! vse naj naj v naslednjih8,5 mesecih pa zdravo štručko ti želim! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 14:28

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

MiniMiska: Jah kaj pa vem...itak sm vsak mesec tkooo firbčna...ponavad sm že več dni pred (ne)pričakovano delala teste...ta mesec se pa kr dobr držim :)

Kdaj bova? Js ne vem...mogoče če je jutr ne bo pol v sredo? :)

Ja če jutri ne bo user posted image , bom v sredo delala test. Če bom zdržala do takrat (firbec babjiuser posted image user posted image ) Vsakič, ko grem na wc, ful previdno pogledam, a je še belina ... zaenkrat je še :)

clock-img

18.05.2009, 14:45

clock-img

Maisha

pencil-img

206

Navijam za vaju user posted image user posted image in za vse ostale sevedauser posted image

clock-img

18.05.2009, 14:46

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ojla, čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupajte!

Ja sonček pol bom jst junijauser posted image , te držim za besedouser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

18.05.2009, 15:30

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

ja aqua77, že spet si spremenila slikico, še malo te več ne bom najdlauser posted image , sam smo pa fletni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

18.05.2009, 15:31

clock-img

Anonimen

jaz vas za dans zapuščam,tko da si pišemo jutri če se ne bom vmes stopila k mi je vročeeeeeeeuser posted image
tko da lep dan vsemuser posted image

clock-img

18.05.2009, 16:04

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ni nobene več gor?user posted image

clock-img

18.05.2009, 16:38

clock-img

Anonimen

še mal sm prišla pogledat k sm še na wc vmes skočila,zdej me pa že mali vzun čakauser posted image
dini a ti je dolgčas?no ti dam domačo nalogo do jutriuser posted image kaj hudiča naj narišem za na plaži pa ne se kej težkega spomnituser posted image

clock-img

18.05.2009, 16:47

clock-img

dini

pencil-img

3108

Mmmmmmm- tipčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 19:27

clock-img

S*

pencil-img

3006

Kje ste punce, ste vse pobegnile na sonček? Jaz sem cel vikend garala in ko sem prišla iz službe danes sem se fliknila na kavč, katerega grejem še sedaj user posted image  user posted image  user posted image . Moram se spočit in nabrat malo energije. Jutri popoldan pa se grem malo razvajat na pedikuro in manikuro nohtov na nogah, ja poletje in japonke so tukaj user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.05.2009, 19:39

clock-img

witto

pencil-img

1014

In baby-boom se nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tooooooooooooooo bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  tretjinka,za tako lep testuser posted image

clock-img

18.05.2009, 20:27

clock-img

dini

pencil-img

3108

S* kar razvajaj se jauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem