writing-img

RE: II pričakujemo maja 2009

clock-img

18.05.2009, 22:38

clock-img

sarar

pencil-img

1230

živjo punce! kako ste? pri meni še vedno belina, čeprav me zvija že kar nekaj dni...user posted image  upam na najboljše, čeprav tako je bilo tudiprejšnji mesec. bomo videli. nosečke, kako se kaj počutite? miklarom, kdaj imaš prvi pregled? pa ostale nosečke, kako kaj napreduje user posted image ?
majči, jaz sem ti spet poslala mejl, ker mi zs ni hotelo poslati. user posted image

lep večer vsem puncam tu gori in lahko nočkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 22:43

clock-img

majčyca

pencil-img

828

Tretjinka - še tukaj ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 22:45

clock-img

majčyca

pencil-img

828

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

živjo punce! kako ste? pri meni še vedno belina, čeprav me zvija že kar nekaj dni...user posted image  upam na najboljše, čeprav tako je bilo tudiprejšnji mesec. bomo videli. nosečke, kako se kaj počutite? miklarom, kdaj imaš prvi pregled? pa ostale nosečke, kako kaj napreduje user posted image ?
majči, jaz sem ti spet poslala mejl, ker mi zs ni hotelo poslati. user posted image

lep večer vsem puncam tu gori in lahko nočkouser posted image user posted image user posted image

Hej user posted image
Jaz sem kar ok (ker si že vprašala, kako se nosečke počutimo user posted image ). Pravkar berem tvoj mail in dobiš nazaj odgovor preko ZS.

clock-img

18.05.2009, 23:44

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Ojla bejbe!
Js sm bla pa na šiht popoldan....za vikend sva se pa z user posted image crkljala! Tak da nisem utegnila na forum! Moj user posted image se ful veseli user posted image , edinole ena stvar ga je zadnjič zaskrbela! Mi je reklel: user posted image a ko boš user posted image , po ne bova mogla user posted image ?? Bogi. user posted image Sm ga mal potolažla!
Danes bi morala priti user posted image . Zaenkrat je še ni! user posted image Upam, da bo tako tudi ostalo! Če ne bo kakšne spremembe pa bom v sredo zjutraj najbrš naredila test!
Čestitke tretjinka!
Lahko noč!

clock-img

19.05.2009, 07:43

clock-img

tatjana.d

pencil-img

94

jutro!!

vsem user posted image en velik user posted image user posted image user posted image , pa mirne mesece in se lepsa leta, ki sledijo.

vsem, ki vas je obiskala user posted image ,pa pogumno naprej!!!

jaz imam pojutrisnjem pregled pri ginekologu, bom videla, kaj bo rekel. mal upam, da bo rekel, da se nekaj nakazuje in da bo test naslednji teden pokazal lepo novico.

miklarom, eno vprasanje, upam, da ti ne bo zvenelo kot provokacija. mal sem razmisljala o sebi, kaj bi naredila, ce bi morala toliko casa cakati na svojega otrocka. verjetno ne bi nikoli obupala in bi vedno znova poskusala. sam, a sta z mozem kdaj razmisljala o posvojitvi? 17 let je zelo dolga doba, sploh pri otrocih. oprosti za to cudno vprasanje, sam firbec....

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

clock-img

19.05.2009, 08:27

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

ah to ni nič čudno vprašanjeuser posted image . lej jaz sem dostikrat razmišljala o posvojitvi otrok, že sploh zato , ker se mi otroci ki nimajo doma in staršev zelo smilijo, saj niso oni krivi če jih starši ne marajo, ne razumem pa take ljudi, kako lahko dajo stran svojega otroka in ne pomislijo na tiste ki bi jih pa radi imeli in se matrajo zanje ali pa jih celo sploh ne morejo imeti, to ne bom nikoli zarumela. skratka jaz sem bila zato, samo moj mož pa ni nikoli rekel da bi, saj veš moški si pač najbolj želijo otroka svoje krvi. vedno mi je rekel počakajma še malo, saj nama bo uspelo, pojdima do konca. če bi pa bilo po moje bi jih pa že nekaj imela posvojenihuser posted image .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

19.05.2009, 08:31

clock-img

majalina

pencil-img

398

jutro!

vas je se pozdravim. moja bi morala pridet jutri... sem pa zaradi neucakanosti vceraj test naredila (neumno vem!!! en test se mi je valjal doma pa sem ga uporabila), pa mi je pokazal minus tako, da... se bo sigurno pojavila.

drzim pa pesti za vse.

clock-img

19.05.2009, 08:35

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

aqua:nova oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi po moej pašem med veteranke ,al ne?
dini.ja junija,upam,da imam prav-Vem da imam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

19.05.2009, 09:14

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Grethy - še tukaj vse najboljše in izpolnitev vseh skritih željauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

19.05.2009, 09:17

clock-img

sarar

pencil-img

1230

jutro punce!!!!!user posted image
majalina, ni rečen. nabrž bi bilo še premalo hormonov da bi ti pokazalo. počakaj dva dni pa test ponovi. sej ponavad se ga dela en dan po izostanku user posted image

clock-img

19.05.2009, 09:20

clock-img

majalina

pencil-img

398

upanje zadnje umre...

hvala sarar

clock-img

19.05.2009, 09:45

clock-img

pajcevina

pencil-img

371

Punce!

Ratal je en velik zelo očiten user posted image !!! Test sem delala danes na 30. dan in to kar CB. Mu najbolj zaupam, ker me je že enkrat razveselil.

Sem pa zelo presenečena in presrečna, ker nama je tokrat ratalo v 1. krogu. Pri prejšnjem + sva se trudila več kot leto. Zdej naj pa kdo to razume...user posted image user posted image

Kaže, da bom še ravno ujela rep januarja.

Hvala vam za vso podporo (mi je tale forum ful prirasel k srcu). Bom tudi jaz navijala za vse vas. Res hvala!

clock-img

19.05.2009, 10:02

clock-img

majalina

pencil-img

398

čestitke pajcevina!!!

clock-img

19.05.2009, 10:14

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Punce!

Ratal je en velik zelo očiten user posted image !!! Test sem delala danes na 30. dan in to kar CB. Mu najbolj zaupam, ker me je že enkrat razveselil.

Sem pa zelo presenečena in presrečna, ker nama je tokrat ratalo v 1. krogu. Pri prejšnjem + sva se trudila več kot leto. Zdej naj pa kdo to razume...user posted image user posted image

Hvala vam za vso podporo (mi je tale forum ful prirasel k srcu). Bom tudi jaz navijala za vse vas. Res hvala!

čestitke!!! lepo in zdravo user posted image  ti želim!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

clock-img

19.05.2009, 10:49

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

pajcevina - čestitke in zdravo ter lepo user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:00

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina  user posted image  user posted image user posted image user posted image srečka nosečkauser posted image
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 50, OD TEGA 10 SREČK NOSEČK

Modrih : 21
Roza   : 11
  Skupaj :31

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................32,26% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

19.05.2009, 11:04

clock-img

Tretjinka

pencil-img

309

pajčevina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja prijateljica je prvega otroka dobila s pomočjo umetne oploditve, drugi pa je ratal kar v 1. poiskusu user posted image  tko, da....tudi tako lepe stvari se dogajajo!

PAJČEVINA, VSE ČESTITKE!

pridi k januarkam...te čakamo user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:26

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

user posted image user posted image user posted image pajčevina čestitke še iz moje strani user posted image  user posted image  user posted image  

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

19.05.2009, 11:35

clock-img

majčyca

pencil-img

828

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Punce!

ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim in se beremo pri januarkah user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:37

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

user posted image user posted image user posted image pajčevina čestitke še iz moje strani user posted image  user posted image  user posted image  

Se podpišem user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:44

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Čestitke pajčevina!
Pri meni še vse po starem! Jahala sem zjutraj! Moram izkoristi dokler še lahko zlezem na konja! user posted image Kupila sem test Baby Check Mini. Bom verjetno jutri zjutraj probala. Ampak zelo dvomim v uspeh...kljub nekaterim znakom...se bojim da je to samo moja psiha, ker si tako želim user posted image . Lep dan vsem!

clock-img

19.05.2009, 11:44

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Pajčevina, čestitke. user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:47

clock-img

Tretjinka

pencil-img

309

dajte hitro na pop tv

clock-img

19.05.2009, 11:47

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - še tukaj vse najboljše in izpolnitev vseh skritih željauser posted image

se tudi tukaj pridružujem čestitki user posted image

clock-img

19.05.2009, 11:48

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

dajte hitro na pop tv

mal težko, ker v službi nimam tv user posted image user posted image
kaj pa zamujam?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem