writing-img

RE: Marčevke 2009 - 10. del

clock-img

26.03.2009, 11:46

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

samo še od Lorencie in moj buši samevata user posted image user posted image user posted image pa še Lorencia bo ušla... user posted image

Brez skrbi, tudi jaz sem še tukaj, pa mislim, da še nekaj časa bom! Mislim, da boste vse pred mano ušle. Glih mi je sošolka pisala, ki je seveda imela rok za mano, da je v porodni, da se dogaja, jaz pa...  user posted image

Še jaz, še jaz!user posted image  Samo slikice bušija mi nikoli ni uspelo prilimat, zdaj pa po mojem ne pridem več v objektivuser posted image user posted image  - baje full smeha sproži poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud to sem sprobala včeri, pa ni ratal 1 uro sva se s sestro pogovarjale preko skypa in se režale ko zmešane, pa nič... na koncu mi je še nečak rekel zdaj pa pejdi rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
jaz se tolažim s tem, da več kot 14 dni čez rok itak ne gre, pa bo kar pač bo!

pa sej še nis šla čez rok, pust se presenetit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

26.03.2009, 11:55

clock-img

sanna

pencil-img

191

samo še od Lorencie in moj buši samevata user posted image user posted image user posted image pa še Lorencia bo ušla... user posted image

Brez skrbi, tudi jaz sem še tukaj, pa mislim, da še nekaj časa bom! Mislim, da boste vse pred mano ušle. Glih mi je sošolka pisala, ki je seveda imela rok za mano, da je v porodni, da se dogaja, jaz pa...  user posted image

ni rečeno, hahaha, zgleda bomo skup šle v april user posted image user posted image user posted image

Konec koncev, tudi april ni več tako daleč. user posted image

clock-img

26.03.2009, 12:05

clock-img

sanna

pencil-img

191

Pa glede tele telovadbe sem tudi jaz živ primer, da to ne drži. V nedeljo sem se rolala (še dobro, da je sestra na samem doma, če ne bi me še kdo prijaviluser posted image ), s kolebnico sem včeraj skakala (sem bila kot majhen otrok, vsa zadovoljna), tudi počepe sem že probala pa so me samo noge bolele, plesala sem,...   Moj otrok pa nič, veselo poskakuje z mano!

clock-img

26.03.2009, 12:07

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Še jaz, še jaz!user posted image  Samo slikice bušija mi nikoli ni uspelo prilimat, zdaj pa po mojem ne pridem več v objektivuser posted image user posted image  - baje full smeha sproži poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud to sem sprobala včeri, pa ni ratal 1 uro sva se s sestro pogovarjale preko skypa in se režale ko zmešane, pa nič... na koncu mi je še nečak rekel zdaj pa pejdi rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se tolažim s tem, da več kot 14 dni čez rok itak ne gre, pa bo kar pač bo!

pa sej še nis šla čez rok, pust se presenetit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne verjamem več v pravljiceuser posted image
januarja sem imela mirovanje, ker je bil sum na prezgodnji porod, pa mi je G nazadnje rekla, da ne more verjet, da bom verjetno šla čez rok...
Definitivno sta vidve z Lorencio pred mano, tak da GO, GO, GO, da lahko pridem še jaz!!!user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 12:08

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa glede tele telovadbe sem tudi jaz živ primer, da to ne drži. V nedeljo sem se rolala (še dobro, da je sestra na samem doma, če ne bi me še kdo prijaviluser posted image ), s kolebnico sem včeraj skakala (sem bila kot majhen otrok, vsa zadovoljna), tudi počepe sem že probala pa so me samo noge bolele, plesala sem,...   Moj otrok pa nič, veselo poskakuje z mano!

user posted image user posted image  faca!user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 12:12

clock-img

sanna

pencil-img

191

A se mi zdi, ali imamo narobe seznam napisan?

clock-img

26.03.2009, 12:15

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

malo bi ga blo treba ažurirat, samo ne vem kdo to ureja, jaz pa se še nisem spuščala v podvigeuser posted image

clock-img

26.03.2009, 12:23

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Grem malo na sprehod, da se zluftam! pa-pa

clock-img

26.03.2009, 12:33

clock-img

sanna

pencil-img

191

Jaz pa se grem pripravit za obisk G in seveda spet raven ctg.

clock-img

26.03.2009, 12:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

malo bi ga blo treba ažurirat, samo ne vem kdo to ureja, jaz pa se še nisem spuščala v podvigeuser posted image

Če je kaj novega, še enkrat povejte, pa bom popravila. Pa odebelite prosim, da se takoj vidi. user posted image
Popravila sem samo rojstva, druga pa ne.

clock-img

26.03.2009, 14:50

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Sedaj je pa res mrtvilo tukaj.
Nas bom samo na prvo stran prestavila. user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:58

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sedaj je pa res mrtvilo tukaj.
Nas bom samo na prvo stran prestavila. user posted image

ja malo je dolgčas so mamice zaposlene, nosečke pa leteče user posted image

clock-img

26.03.2009, 15:15

clock-img

pocka

pencil-img

2326

dobro jutro, lejca sporoča!!!

Mamici Lei v veselje in očku Giancarlu v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos. Dne 25.marca ob 21:35. MATTEO (51cm, 3960g) Lea in Giancarlo

iskrene čestitke mladi družinici, veliko veselja ljubezni in sreče

čestitke celi družinici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

26.03.2009, 15:54

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

dans je pa res zatišje tu gor, jaz se počasi pripravljam na pregled... upam da bo kaj lepih novičk user posted image

clock-img

26.03.2009, 16:53

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Evo mene nazaj, sva bila z user posted image  malo na sprehodu na Urbanu, pa pri njegovih na kavi, pa na pici, pa v lekarno sem si šla po čaj iz malinovih listov, zdaj pa bom prava teta Pehta in bom kuhala te zvarke, jih pridno pila, da v soboto rodimuser posted image  al pa v nedeljo - so baje nedeljski otroci, otroci sreče! Jaz bi vsekakor bila mamica sreče, če bi mi ratalo to nedeljouser posted image

clock-img

26.03.2009, 16:53

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

dans je pa res zatišje tu gor, jaz se počasi pripravljam na pregled... upam da bo kaj lepih novičk user posted image

držim pesti!user posted image

clock-img

26.03.2009, 16:55

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Jaz pa se grem pripravit za obisk G in seveda spet raven ctg.

držim pesti, da bo kaj akcijeuser posted image

clock-img

26.03.2009, 16:55

clock-img

novo

pencil-img

2871

Mamici Lei v veselje in očku Giancarlu v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos. Dne 25.marca ob 21:35. MATTEO (51cm, 3960g) Lea in Giancarlo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

26.03.2009, 16:56

clock-img

novo

pencil-img

2871

no, pa je že alarm, porodna zgodba bo morala počakati! user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

26.03.2009, 16:58

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

čestitke celi družinici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

26.03.2009, 16:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image  Jure od feliše,mi ni prej uspelo prit do compa,ker malega danes kr naprej neki zvija,je prej komaj okol treh zaspal,drugače pa po 15min,pa še to sam na rokahuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

26.03.2009, 17:24

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Evo na hitro...mi smo doma...naš Neo je tako pridkan bnkolo, ki samo spi in je...malo joka...predvsem, ko se previjamo, ampak to bo mimo...
Porod je bil FANTASTIČEN...in na tak način lahko rodim še 10 otrok user posted image  user posted image ...zadnja faza je trajala le 15 minut...trikrat sem potisnila in je kar odletel ven...nič šivana, kar je super...
Ko ga je babica dvignila nad mene, me je polulal user posted image  user posted image ...

Več pa drugič....

user posted image

www.by-ab.si

clock-img

26.03.2009, 17:34

clock-img

yania

pencil-img

2031

Feliška, kako imaš lepega sineka, ravno tako Piruri,,,samo cukerčki...
No mi smo pa kar uredu spali, proti jutru je malo jokcal vsake tolko, pa malo prdkal zraven.,,,je pa hripav, že par dni, pa sva imela P pred 2 dnevoma, pa ni nič rekla takrat zdravnica....no sem zdaj klicala, da tudi joka čudno, kot ne bi mogel, ker je tolk hripav, pa je rekla kake inhalacije da delajva....nosek je pa še kar uredu, ni zamašen, samo kak suhi mucek pogleda zjutraj ven, tako da mu s fiziološko mal kapljam noter predno greva jest...no zdej mi spi, in ima pred sabo maskico in inhalira vodo, pa malo fiziološke je noter...da ni tako suh zrak. Je rekla sestra da je to odlično za njih....mogoče pa mu je le škodil suh zrak, ko ga imam čez dan vedno pri radiatorju, da ga greje....user posted image

nič, grem k njemu, da mi ne zmakne maskice....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

26.03.2009, 17:34

clock-img

yania

pencil-img

2031

Lejca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

26.03.2009, 18:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  Jure od feliše,mi ni prej uspelo prit do compa,ker malega danes kr naprej neki zvija,je prej komaj okol treh zaspal,drugače pa po 15min,pa še to sam na rokahuser posted image

Srček mali. Se smeji! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem