writing-img

RE: koliko ultrazvokov?

clock-img

23.03.2009, 13:46

clock-img

Anonimen

user posted image sem imela 10 pregledov, od tega imam vpisana samo uradna 2 UZ. Pa sem ga imela vedno na vsakem pregledu. Nosečnost je bila pa rizična, zato toliko pregledov.

clock-img

23.03.2009, 13:50

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

uz vsak pregled,pa sem imela normalno nosečnost.hodila sem k koncesionarki,pa nisem nobenga uz sama plačala.

clock-img

23.03.2009, 18:28

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

ZZZS krije baje samo 2 ultrazvoka ... vse ostalo je samoplačniško, ali pa dobra volja ginekologa.

Tako ja, malo jo sfehtaj še za kakega user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

23.03.2009, 18:31

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem jih imela 7 in nisem plačala nobenega.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.04.2009, 17:58

clock-img

Tehtnica25

pencil-img

6

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Pa kaj me sedaj napadate, če povem, kaj mene v šoli učijo in definitivno so to novi učbeniki, saj se menjajo na obdobja, ki so kratka!Ne vem, zakaj takšna osornost! Se pa vsi G sproti izobražujejo in jaz svojo definitivno zagovarjam, ter mislim da ima malo več pameti v glavi, še posebaj od nekaterih ''pametnih''na tej strani!
Če pa preberete eno knjigo ali čtivo iz tujine, pa še ne pomeni, da imate vso pamet tega sveta in tako udarjate po tistih, ki se v tem izobražujejo.

Povedala sem svoje mnenje, takšnih in drugačnih pametovanj pa ne bom komentirala!!!

LP

Se strinjam!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem