IZVIRNO SPOROČILO: detelja
držim pesti...pošiljam ti velik
....veš jaz bi pa kar rekla tej sestri par lepih besed...vem, da ne more ona zaradi vsake nosečke jokat itd...ampak eno normalno obnašanje pa je itak potrebno...meni je že tudi ful slabo, ko bom šla rodit...baje se v naši ms porodnišnici tako grdo obnašajo, da te glava boli...baje, da če kaj vpr. da ti naj pokažejo ti pokažejo tako hitr, da še sledit ne moreš...živim samo zato, da grem rodit pa da pridem čimprej domov...ampak takim arogantnim osebam pa ne bom dopustila, da me ponižujejo, žalijo itd...
to je bil moj prvi tak pregled... tko da me je čist šokirala... za torek sem se že pripravla... boljš za njih da se kaj tazga ne ponovi.. že tko sem z živci na koncu k morm na unih grdih hodnikih čakat, pol se pa še do tebe vedejo k da si smet...

še snežilka me je čudn pogledla k sem pršla na wc scat... sem mogla na en listek lulat, da sem ji ga pol nazaj v ordinacijo prnesla... pogledala me je kao kva delaš na skretu, a ne vidš da čistim

adijo pamet ta lj porodnišnica... imajo pa vsaj eno dobro zdravnico... ta k me je na UZ dala... edina prjazna...
da niti ne omenim, da tako k sem pršla tja dam napotnico, pa mi reče sestra kaj pa vi tuki delate?? pa rečem da

cel dan ni brcala in sem se pršla pokazat...pa reče, na napotnici mate datum 7.4. pridte takrat.... pa najprej sem mislila da mam prisluhe.. pa ji še enkrat rečm da je moja G rekla da če ne brca cel dan, da se pridm pokazat... in mi spet reče, da sem čist brezveze pršla, da mam naročen datum 7.4. in pol se sploh ni hotla ubadat z mano, ampak me je poslala k eni čist tretji sestri, čist nekam na drug hodnik

sem mislila da bojo tm kej bolj prjazne.... ja ja, to bo to... ne vek je so hujš... še dobr da je bla pol vsaj una za UZ tok cool... upam da jo bom tud zdej v torek mela... da ne bo kakšna druga
pol pa na koncu k sem končala, tm na info točki vprašam za obiske, k sm hotla pogledat BrinoBA pa še eno mojo prjateljico k je 30.3. rodila.. im me una odjebe kao da so prepovedani obiski, zarad viroz (pol mi je kolegica rekla da to sploh ni res da ma ona skoz obiske)... pa da itak so obiski kao šele ob 15h če bi že bli... mislim, ura je bla pa 14.50 k sem jo jz spraševala

me kr mine da bi kle v LJ rodila