IZVIRNO SPOROČILO: duda1
Pozdravljene vse
in tudi vse tiste, ki ste že 1+1
Danes sem imela CTG, ki je bil OK. Naš
je veselo brcal.
Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da tale naš pikec pokuka na ta svet.
V soboto 11.04. imam pregled v bolnici v SG-ju pri svojem porodničarju. Verjetno bom izvedela, kateri bo naš srečen datum, ko bomo spoznali našega novega člana.
Duda- če imaš pri Lužniku, bo ta datum kar verjetno datum poroda

. Tako je bilo pri meni...

. Šla na CTG in potem kar ostala.
Ob 9h sem z

prišla na CTG. Potem pa sem imela še pregled in UZ, pri katerem je ugotovil da je Anže obrnjen na glavico ampak je imel obrazek namesto obrnjen navzdol, proti mojemu hrbtu, obrnjen na zgornjo stran. Ugotovil je tudi, da imam malo količino plodovnice in mi priporočil, da ostanem in mi bodo sprožili porod in skušal z popadki obrniti Anžetovo glavico v pravilni položaj, če pa se ne bo obrnil, pa bo naredil carski rez... Poslal me je direkt v porodno sobo, kjer so mi dali infuzijo. Niso mi mogli dati tabletke, ker sem astmatik in alergik. Na infuzijo so me priklopili ob 11 uri, mojega dragega pa so poslali domov, naj si malo počije, ko bo pa šlo proti koncu pa ga pokličejo

. Ob 16 uri še vedno nisem inela popadkov, tako da mi je G. predrl mehur. Čez 15 minut so se popadki pričeli na 15 minut. Po eni uri pa na 2 minuti, bili so močni a ne dovolj dolgi, tako da se do 21 ure nisem odprla več kot le 1,5 cm....Ker je G. ugotovil, da se kljub popadkom Anže ni niti malo obrnil z glavico se je odločil da mi naredi carski rez... Ob 21 uri so me pripravili za CR in Anže je na svetprikukal ob 21.51... Seveda ga je pred operacijsko sobo čakal njegov oči. Meni pa so ga o naročje pripeljali ob 2 uri zjutraj.