IZVIRNO SPOROČILO: malapikica
Dobro jutro.
Mi smo pa danes dopolnili 37 tednov. Domačo nalogo smo opravili že zjutraj, tako da bo
verjetno zdaj kar redno na sporedu. Zdaj si pa samo še malinov čaj skuham. Danes bom tudi pripravila torbo za P in za
za domov. Potem pa samo še čakam.
Detelja - pe je včeraj zvečer mal panika, ko te nisem našla tukaj gor. Sem ze že zbala, da si me zapustila. Zato sem zjutraj najprej pogledala, če je zajtrk pripravljen in ko sem videla vse dobrote, sem si kar oddahnila. Teh par dni do aprila še probaj zdržat.
Angelito - vse najboljše
si pa packa, da mi delaš še večje lušte za

pa veš, da sem na suhem

mi je nalini včeraj poslala sms pa napisala, da naj dragemu povem, da seks res pomaga...pol pa jaz to preberem in me prvo vpr. kaj si rekla, da nočem seksat...jaz pa eh ne, saj to je splošno znano, da moški proti koncu nočete seksat...pol pa on me, ja kako to da jaz tega nikoli nisem slišal

sem si mislila vi itak mislite, da ste edini, ki dobite kdaj odg. ne
veš, ko sem prišla z pregleda pa še v trgovino smo šli sem bla mal na netu...pol smo gledali nek film, kuhali kosilo, pol smo na hitro pospravili stanovanje...pol sem mal zadremala...no in potem sem šla na kupo

zvečer pa je bil dragi na netu...jaz pa sem bila tako utrujena, da sem komaj gledala pa se mi več ni dalo na net...sicer pa sem bila včeraj tudi jaz mal prestrašena, ker me je nekaj šraufal...sam sem pol ugotovila, da je bila kriva čokolada...tak rada jem sladko zadnje čase, sam me pa potem tako boli želodec pa matra kislina...če bi bila akcija bi ti sigurno javila, da smo dobili štručko...sicer pa se še vedno ne zavedam, da smo pred rimom

moj pa zadnje čase skoz ko vstane vpr. "kaj gremo rodit" jaz pa še ne

ali pa pride iz službe "a si še vedno 2 v 1"

no, moram pa priznat, da včerja ko sem prišla k gin. pa čakam, pa pogledm gsm pa vidim sms pa pogledam da piše nalini, da je rodila me je pa kar mal vročina polila
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!