Bee-bee -
, ja res je kot praviš - kar te ne uniči, te naredi močnejšega. Tvoja izkušnja res ni prijetna, vendar te je okrepila,...si zelo močen človek in to naj ti bo v ponos. Kar se pa tiče ponovnega poskusa - vedno ima človek nek strah, nikdar se ga res popolnoma ne znebi, vendar sem prepričana v to, da ko boš, ko bosta s partnerjem začutila, da je spet pravi čas bosta šla v nove boje in na koncu naslednje bitke bosta vidva zmagovalca
Zibka - žal mi je za smrt babice, vendar te pa popolnima razumem da bi bil pogreb verjetno sedaj res prevelika obremenitev, prepričana pa sem, da to razumejo tudi ostali sorodniki. Spoštovanje in žalovanje lahko izkažeš tudi na kak drug način - ni nujno da greš na pogreb.
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš
kulgirl: golf igrišče . Bi blo smešno vidt mene z garjami

ampak tole britje je pa res - sj človek ne ve kaj je bolje - džungla, garje, golf igrišče, al je morda še kakšna obcija
No, moram počasi šibat. imam namreč tako kot veliko drugih danes pregled, pa potem preberem in pokomentiram do konca.
Vse pa kaže na to, da bi nekako že kar vse rade rodile, da se znebimo teh naših prelepih nošečniških nevšečnosti od nespanja, ziščanja, otekanja.....