IZVIRNO SPOROČILO: marusi
babysurprise: mhm... o hrvaški in hrvatih raje ne bi.... imam približno tako mnenje kot moj prijatelj o italiji: da bi bila najlepša država na svetu, če tam ne bi bilo italijanov...
bezeg:

nekaj bo na tem ja, mogoče nam bo pa jelinčič zrihtal istro pa recmo še cres pa lošinj. pol pa ne rabmo več hrvaške.
neža js sem se 2x čez 20 pa sem uspela enkrat v skoraj letu shujšat, drugič pa še ne ker je dete še majhno. nisem pa nikoli bila zobotrebec. vedno sem imela par kilc več kot ostale punce, sam je pa res da sem se s športom ukvarjala. ob porodu mi je šlo po 10kg dol.
ti si pa veliko zgubila. kaj je hb? če smem vprašat s kolko si pa štartala prvič?
vijolca 
js tut ne vem kje so jo dobili. upam samo, da mi bo pogled nanjo včasih mal apetit pregnal

ker tretjo dieto po porodu za 13kg se pa ne grem več. pa prijeten šoping. sem ravno zjutraj ugotovila da oprijete majčke več ne skrijejo trebuha...
anaj22 ja ene majo take mičkene trebuhe še tik pred porodom.
mirjam80 kaj pa praviš na one majčke + hlače kopalke? vidla sem jih pa v emporiumu. vse na enem mestu, pogledaš firmo, pa kupiš drugje cenej za ziher 30€.
kaja13 zakaj si pa nehala tečt? mene špika, ne upam. alternativa rolerji pa orbitrek. Prežene apetit po nezdravi hrani

pa zdaj bom telovadla dokler mi voda ne odteče, ker sem ravno spet na postavi ko mi je všeč, pa da eno leto lenarim, bom rabla pol leta da nazaj pridem

a v fitnes kaj hodiš?
tami2212 js tut jutri

bom držala tut zate. kdaj imaš?
zibka men so tut všeč te kopalke z majčkami. drugi teden kaj nabavljaš?