zalbi, jaz sem se pozanimala v MB porodnišnici in je rekla da ne rabima hodit, da naj samo novembra pridem po potrdilo da bo lahko moj spet pri porodu poleg, ker brez materinske šole ne more bit.
tintara, ime Vane je lepo, je nenavadno in redko, kar je meni zelo všeč. mi2 tudi iščeva neko bolj redko ime. meni je pa Gašper všeč. no še bomo videli.
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika
ajaaaa.....pozabla sem vam povedat, da že čutim brcike iiiiii.....najprej je bil tak čuden občutek....zdej je pa že cool in komaj čakam zvečer, ko se umirim, da začne mal nagajat
super za brcike. jaz jih čutim že čez dan ko samo kje sedim. je tak čudno fajn občutek ko te čisto v spodnjem delu nekaj na rahlo požgečka potem pa te tako fajn nekaj na vrhu trebuha brcne.
vijolca, meni tudi otrdeva trebuh. še posebno takrat ko veliko delam. potem pa se mogoče za pol ure vležem in je boljše.
PAtrik je januarski otrok (2.1.) in sva bila prvič zunaj po 17 dneh. saj če bo -15°C ga ne boš peljala ven. če pa bo nula in bo lepo sonček sijal pa bosta za prvič šla dobrh 10 15 minut ven a ne? no tako je pač moje mnenje. jaz ne rada kompliciram in bom tudi sedaj tako delala.
košaro bova verjetno imela ker je Buzz šele od 6 mesecev naprej. pri PAtriku pa sva imela Freestyla in sem samo zimsko vrečo od Jane kupla in ga tam noter dala pa na športni del FReestyla pa je blo.
nataša28, jaz sem čakala na izvid 4 tedne. tak da ko sem prišla po 4 tednih ponovno na pregled k svoji G mi je povedala da je vse v redu. je rekla da saj če bi bilo kaj narobe bi me prej poklicali.

no upam,da boš kmalu dobila izvid in bo negotovosti konec. zakaj pa so tebi delali test?
maruši ,paketek dobi vsaka mama za svojega otroka. jaz sem pri PAtriku vzela denar in tudi sedaj bom tako naredila.