Dan vsem! evo, da začnem kr odgovarjat
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81
Še eno vprašanje. A so vas ginekologi kaj opozorili na prisotnost bakterije streptokok? So vas testirali za to bakterijo? Meon moja G nikoli ni omenila tega, sem pa zasledila, da če si pozitiven na streptokok zna bit pri porodu tudi nevarno, če ti ne dajo antibiotika. Kako ste ostale kej seznanjene s tem, sploh tiste, ki vam to ni prva nosečnost?
Jap, moja G to vse testira in jaz sem prejšnjič to bakterijo imela. Razlika je bila samo v tem, da sem pred porodom in po dobila v žilo antibiotik. Je pa to drugač samoplačniška stroritev (cca 10e), zato ne delajo povsod. V primeru da antibiotika ne dobiš zna bit za dojenčka nevarno ko potuje skozi okužen porodni kanal, najslabša možna opcija je hud meningitis. Je pa tako, da nekatere ženske pač imamo to bakterijo kot del normalne flore
Kengurujček: smo ga dobili za darilo in ga uporabljali mogoče 2x

Čista beda, rokice in nogice tolk čudno visijo, križ pa boli...
Metulj

za izpit.
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77
Punce eno vprašanje? Kako ste glede sexa? a vam paše? Meni paše zelo, ampak mojga moža je kr skozi strah, da bo kaj narobe
Upam da me katera ne bo napačno razumela s tem vprašanjem. Saj smo same domače tukaj, a ne ?
Ufff meni pa čisto nič ne paše, ker me v vsakem položaju neki tišči

Je bolj revež moj dragi, bolj rokometaš no
Ninča pa vse naj naj naj
Tolk zaenkrat. Zdaj pa še eno vprašanje, bolj za tiste, ki niste prvič mamice. A so vaši

tud tolk mirni? Jaz dojenčka čutim mogoče 1x al 2x dnevno, pa še to tako nežno. Se spomnim Lukca je imel fuzbal tekme non stop
Drugače pa imam občutek, da se me spet nekaj loteva, grlo me peče pa iz nosa mi teče...grrrr...kdaj se bo to nehalo
No, šibam delat dalje, se malo švercam