Lep pozdrav drage so
Upam, da ste vsaj približno tako dobro kot jaz
- lepo spim namreč že 3 noči zapored
Sem bila včeraj spet cel dan aktivna, tako da vas moram sedaj malo prebrati in pokomentirati
Cepljenej - jaz se sicer nimam namena cepiti proti gripi, sem pa razmišljala o tem, da bi pa moža poslala. No, se morava še malo pogovoriti o tem.
Summer - lepo, da so ti podaljšali bolniško.
Zalbi - verjamem, da si pred težko odločitvijo glede vpisa. no, verjamem, da se boš na koncu pravilno odločila, pa kakorkoli se že boš.
Araz - jaz imam za železo ferrum lek, pa moram reči, da jih kar dobro prenašam. No, moram jih vzeti skupaj s hrano (sicer to ni potrebno), samo če jih ne vzamem med hrano imam potem po ustih še dolgo tako čuden okus, da mi gre kar na bruhanje.
Nivea -
za opravljen pregled in da je vse BP.
tintara - no lepo, da se ti stanje počasi izboljšuje. Upam, da res čimprej mine in da bo vse v redu. Za papirje na CSD sem bila pa jaz tudi kar malo šokirana, ko sem prebrala koliko prej je treba vse urediti.
Mojca - verjamem, da komaj čakaš na 3D, ker je res nepozabno.
Shopgirl - verjamem, da uživaš na bolniški in da noben denar ne odtehta dobrega počutja. Ti samo uživaj še naprej.
Maya - kot sem jaz seznanjena je porodniška 100 %.
IZVIRNO SPOROČILO: maya2
Še nekaj razmišljam: ali je treba že ob vlogi za porodniški dopust vpisati možnost koriščenja porodniške s strani očeta otroka? Ali lahko to uredim kasneje?
No, to pa zanima tudi mene in če dobiš kakšne informacije glede tega bi bila zelo vesela, če jih boš delila z nami.
Naj bo dovolj zaenkrat - da me ne zabriše ven.