IZVIRNO SPOROČILO: elyy
pokica:zdej pa nerazumem ti si bla prejšn tedn 33ted. kokr jst in maš rok poroda kokr sm vidla napisan 23.5 jst pa kr 29.5,pa v soboto bom točno 35ted....
malinov čaj bom jst kupla ta vikend...mam kr spisek kva morem vse kupt...k greva z mojmu nabavljat u soboto...komi čakam....
moj bo kr znoru...k nemara tok teh nakupov je kr živčen**sam je reku,da se bo zadržu!!
blue:ker okus maš....
,kva a ti pa padaš na bajske....k majo še hrano u roki,,,da se še zraven naješ
(joke)....uni so boljši,k daš gor uni tamladi z radjatorčki!!
končno sm dobila vse paperje od uprave in grem končno jutr zjutri z mojmu na scd,da bova zrihtala(očetovski dopust,paketek-denar,porodniško)kolk časa pa čakaš na odločbo,da dobiš domov...
in kolk pol da ti nakažejo??mislm sej se mi nemudi za denar sam me zanima,sej bi lohka tud prej odala paperje za paketek,preden sm dobila od uprave za porodniško,sam sm hotla vse naenkrat zrihtat,pa ne skos težit na scd!!
Pol pr tvojmu izračunu
elyy nekaj ne štima. Po tem izračunu, če imaš določen PDP 29.maja, boš ti dopolnila jutri 34. teden in ne v nedeljo 35. teden

Sem šla zdaj računat, pol si imela ZM 22.avgusta.
Jst sem imela pa ZM 17.avg, tako da mi izračun PDPja pride na 24.maj, ampak nevem zakaj mi je G napisala da je 23.
Jaz bom po tem izračunu v soboto dopolnila polnih 35. tednov, in pol še 5t do PDPja.
Poglej raje v MK, tam ti sigurno pri pregledih pišejo keri teden in dan si. Tale RR koledar je pa vedno vnaprej...če si npr. 32t/3d ti piše da si v 33. tednu, itd.
Hotla sem te še vprašat glede očetovskega dopusta,...glede na to da vidim da ga urejata že pred rojstvom otroka. Negativna stran tega je, da pol tisti datum ko tam napiše tvoj, ga mora tudi obvezno takrat koristit, ne glede na to, če ti še nisi rodila ali boš. Tako se je lansko leto moja prijateljica spravila v zanko. Pol je njen že teden dni preden je rodila bil z njo doma, pa pol mu je z novorojenčkom ostal le še teden dni doma.
Moj bo to urejal šele po porodu. Sigurno pa veš najbolje ti, kakor želita.
AKP držim pesti, da se vse uredi,...če je res tako velik otrok, kot kaže trebuh, pol je res mogoče dobro če nardijo CR. A ti si ga želiš ali bi raje po naravni poti?
Bluee, tale Matthew je tudi meni njamsi....sam drugih slik pa ni videt. Dj še kako no....
Lake, si dobla daljinca v roke?
Taškica, dobro se držiš da si še 3v1, očitno se tvojim lumpom še ne mudi tolk vn na sprehode in vozičkanje kot tebi.
majuška 10, jaz sem še tuki.