writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

28.03.2009, 18:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne...user posted image ...

sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju user posted image

jaz mam tud skayp in msn...

clock-img

28.03.2009, 18:52

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju user posted image

kok si pa kej gor??

clock-img

28.03.2009, 18:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kok si pa kej gor??

jah na skaypu sm  itak skoz dosegljiva k sm na računalniku...na msn-ju pa tko občasno...za msn nimam kakšnga pametnega za dopisovat...user posted image

clock-img

28.03.2009, 18:56

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

dudica... maš ZS

clock-img

28.03.2009, 19:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image zdej pa tle ni nč...k sva se midve tam okupirale...user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:29

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ponavad so skoz po 2 al pa 3 gor... zdej sva pa očitno same user posted image  user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:37

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

jst pridem tud kaj čekirat...

ojoj a sam še en mesec? uf ja... mam že ene dva dni filing ko da ma glavo že čist vn..vsak korak čutim ko da bi me z nožem 'not' rezala... u tork mam pregled...mam tak filing da bo kr prej...
drgač je pa 25 apr. mlaj...tko da...:D

clock-img

28.03.2009, 19:42

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka user posted image  

clock-img

28.03.2009, 19:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image user posted image user posted image .... ma nism mislila slabo....čveki.... sam tko ....pol k enkrat človk začne preveč jamrat rata skoz slabe volje...user posted image  sm hotla sam da pomisliš tud na kaj lepega...
sej ni tko hudo a?user posted image

ne bit jeznauser posted image

ma sej nisem nč zamerla, sam včasih me pa kr zagrab pa moram mal jambratuser posted image user posted image

nisem nč jezna nateuser posted image

a 25 aprila je luna, jz takrat začnem s porodniškouser posted image

clock-img

28.03.2009, 19:44

clock-img

Anonimen

tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka user posted image  

ja k pa ne morem brez vasuser posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:45

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam user posted image  user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt...user posted image
blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli...user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam user posted image  user posted image

jz mam pa vse pospravljeno razen dnevno, k jo je sinko razkopuuser posted image pospravt se mi pa ne dauser posted image mogoče bo možek, k sva se spet skregala pa je zdej prov priden kot kuža je usluženuser posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:50

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  je prijetno čvekat da vse ne berejo user posted image   user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image  user posted image  user posted image  je prijetno čvekat da vse ne berejo user posted image   user posted image

je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:54

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne user posted image

jp... zdej pa mislim da bom šla v vodorqavno stanje.. sicer še ne spat, samo počivat,, k mi tko buši otrdeva... morm še stroj počakat da opere, pol grem šele lahko spat

cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj

se beremo jutri

user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

blueeyes ti kr pejt počivat tud jaz grem...samo še kosmiče povečerjam...

se beremo

clock-img

28.03.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj

sej jz že ležim in držim noge v luft in skupaj mali pa že spi k je zjutraj že ob pol šestih rogovilu, no ja še ne bo pa kmaluser posted image

clock-img

28.03.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

no jz grem pol tud

lahko noč punce

clock-img

28.03.2009, 20:08

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dober večer!
Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro.

clock-img

28.03.2009, 20:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

akp kako,zakaj si meriš obseg noge...user posted image

clock-img

28.03.2009, 20:15

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dudica leva noga mi ful zateka proti desni, zato si moram vsak dan merit obseg noge nad gležnjem, da lahko spremljam obseg. Če se pokaže bistvena razlika v širini moram takoj nazaj k g.

clock-img

28.03.2009, 20:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Dober večer!
Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro.

ojej akp mirkaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 20:21

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Punce odhajam. Je prišel moj dragi, ker me pogreša in noče sam gledat TV user posted image . Lahko noč.

clock-img

28.03.2009, 20:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud jaz grem

nočko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem