IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
oj modra...no ja lepo da si doma...a počivat ti pa niso ukazali? kr dej se mal u mir... pa postlco končaj, dudiko daj prekuhat...
nč mi ni rekla... ampak itak da počivam.. dons tale vreme mi ne ugaja za barvanje k full piha mrzlo.. baje bo jutri sonček, tko da bom jutr delala na tem.. za dudo se pa ne mudi... to mam še čas
sem pozabla rečt, da poleg premalo plodovnice so rekl, da mam že full
načeto posteljico.. vaginalno me niso pregledali

upam da me bojo v torek da vsaj vem na čem sem...
dons je pa Gaja že kr živahna

je že dosegla svojo
normo 10 brcik na dan... si morm ustrezno beležit, da ji pol v torek na pregledu pokažem kako je šlo... ji pa vztrajno govorim, da bi mamica rajši mela bikico kot ovnčka

upam da me bo kej upoštevala
dohodnina še nč nisem dubla...
kosilo zelje in pečenice... se mi luštajo tko dons... mmm.. pa najbrž bom popoldne še kej pekla, da mi ne bo preveč dolgčas k morm bit doma
KatMat

za tvojga in cartanje
copka uživajte na praznovanju.. full dobr to za seznam kdo že pestuje....
porodniška jutri jo uradno začnem... ker mam pa že skor 2 meseca dopusta, je nisem pannič kaj preveč vesela... še naprej bom doma
CSD čestitke vsem za uspešno rešene vloge
e-zavitek v petek sem ga že dobila... so pa hitri... v torek sem ga pa šele naročila... ni kej, vsaj nekdo k dela
seznamčki jz se bom trudila da jih bom popravljala... mogoče ne čisto vsak dan, ampak najbrž vsak drug dan bom pa zihr kej na RR... vidim da ste zdej vse navalile na seznam... he he, se učite kako se ga objavi