writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

06.04.2009, 08:39

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz,po eni strani,tudi že komaj čakam it rodit.Sam še ene tri tedne moram zdržat,da grem lepo v Postojno-upam,da pridem do tja.user posted image  
Ker v Lj.mi nekako ni za it.

clock-img

06.04.2009, 08:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam

clock-img

06.04.2009, 08:40

clock-img

Anonimen

kje so pa dans ostale, kaj še spijo, sam me tri smo pokonc, ok dudica ma pregled, kaj pa ostaleuser posted image

zbudite se zaspankeuser posted image

clock-img

06.04.2009, 08:41

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

petrazg bog ne daj,da se kaj pospeši..ne še..user posted image

clock-img

06.04.2009, 08:41

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam še mesec in pol pa sem na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo, če ste tolko dolgo zdržali bosta pa še ta mesec in pol. Potem se ga pa znebit ne boš mogla... Al pa še bolj verjetno, boš sama tolk nenasitna, da bogi revež ne bo imel za dihat...user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2009, 08:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Spet nekaj RR nagaja..

kati hvala za popravek...user posted image

Ja mi nismo smeli user posted image ,pa smo lahko,pa spet nismo smeli...zdaj pa končno spet lahko..user posted image user posted image

user posted image A bi vi radi kaj pospešili?

o petra!!!kako kaj vasa strucka?!?!

clock-img

06.04.2009, 08:42

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam

Saj bo tudi moja,sam imam vseeno raje orng štruco kot štručko..
Za prvega maja gremo v Postojno pa je.user posted image

clock-img

06.04.2009, 08:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

modrookica ma tud danes pregled a ne??

clock-img

06.04.2009, 08:44

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

a nima 7.pregled,ne vem..

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja jaz se bom prvega maja kar preselila...ceprav ne vem kako mi bo uspelo zdrzati brez mojega srcka

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a nima 7.pregled,ne vem..

7. ja....user posted image user posted image user posted image sem mislila da smo dons ze 7.

clock-img

06.04.2009, 08:45

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

ja jaz se bom prvega maja kar preselila...ceprav ne vem kako mi bo uspelo zdrzati brez mojega srcka

Prideš v Cerknico?Ma saj bo skoz pri tebi,boš videla.

clock-img

06.04.2009, 08:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam še mesec in pol pa sem na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo, če ste tolko dolgo zdržali bosta pa še ta mesec in pol. Potem se ga pa znebit ne boš mogla... Al pa še bolj verjetno, boš sama tolk nenasitna, da bogi revež ne bo imel za dihat...user posted image user posted image user posted image

ma pol bo pa hujševalna, in bom vse delala kar pospešuje hujšanje, sam stradala ne bomuser posted image
mam v dnevni že od septembra elipter, tako da bom kr tistu gonila, pa sprehodi mi ne bojo ušli, kuker bo lep vreme bom jz zun, nič več v bajti k mi že presedajo te stene k nikamer ne morem it, k moram sam ležat, če pa že grem na sprehod, al pa kam sem pa pol k živ mrtvak mi začne ful trebuh otrdavat pa vse me boliuser posted image   tako da bom kr zun z malimuser posted image

clock-img

06.04.2009, 08:48

clock-img

Anonimen

a viš oliva kojk smo različni, men pa postojna ni, grem raje v LJ. P. tako da bom kr tam prkerala majauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

KatMat... naš malček je bil pa ta vikend priden. Nič krčov, nič popadkov... zgleda, da je ugotovil, da se mu mami ne bo pustila in nima prava na glasanju...

OliveOly... zakaj boš pa šla v Postojno in ne v LJ? Jst sem se tudi skoz branila Lj, zdej se pa niti ne sekiram, če bi mogla tja... ali pač... 
Pa user posted image za tvojega malega , da pikice čimprej zginejo...

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Grem jaz,bi Sebi rad nekaj barval tle gor.Lepo bod'te.user posted image

clock-img

06.04.2009, 08:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Prideš v Cerknico?Ma saj bo skoz pri tebi,boš videla.

jp grem na notranjsko da bom cim bljizje p....kolikor poslusam kaksne guzve so pr raubrkomandi zadnje case in pri kolikrsnji sreci ki jo imam bom glih tist dan k ne bo treba stala u koloni k buda**

clock-img

06.04.2009, 08:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

olivica lepo se imej!

clock-img

06.04.2009, 08:52

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ma 2x sem bila v Po.,saj bi šla tudi v Lj.če bo treba.Tako sem si zamislila,menda...user posted image
V Lj. sem imela praks, pa pri zaključnih strokovni izpit.Dobila sem nego+široko povijanje novorojenčka,kako se je drl..user posted image  ma sem vseeno 4 dobila.

Kaj v Lj.ga imaš celo noč pri sebi?

clock-img

06.04.2009, 08:53

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Dobro jutro čvekice!

MAry čestitke za fantka.
Jaz sem pa skoraj na koncu z likanjem cunjic za dojenčka, potem imam sam še brisače, pa krpice.

Trebuh me ne boli več tolko, me pa vsake tok zagrabi popadek in ne popusti. Pušenjak ni napisal nič kaj konkretnega. Če me bo fejst stiskalo, bom šla pokazat v P.
Se moram h kozmetičarki na depilacijo naročit, pa ne vem kdaj naj se. Rada bi šla čim pozneje, da bo dlje časa zdržalo, po eni strani pa me skrbi, da me porod ne prehiti. Imam tud jaz že pošteno 'šumo' tam spodaj.

clock-img

06.04.2009, 08:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ti bos mela skoz strucko pr sebi??

clock-img

06.04.2009, 08:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

a ti bos mela skoz strucko pr sebi??
[/quote

Ponoči jo ne bi.., da se mal odpočijem.

clock-img

06.04.2009, 08:55

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Zdaj pa res grem pa pa..

clock-img

06.04.2009, 09:00

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Mislim, da so v Lj dojenčki tudi ponoči pri mamicah...user posted image Razen pri carskih rezih, prve 3 dni, ko so mamice na intenzivni so ločeni...
V Celju je pa malček tudi po carskem skoz s tabo....

Zdej, grem pa malo pospravljat...papa

clock-img

06.04.2009, 09:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no pa so vse sle!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem