cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

06.04.2009, 16:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke

men so jo tud zadnjič nalimal, pa nimam pojma zakajuser posted image

clock-img

06.04.2009, 16:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

eo vprašanje... zdej k sem bla v P mi je na MK nalepila eno zeleno nalepko... tako k so v trgovini cene gor... kajje to fora... full mi je grdo, pa moti me.,... a ma to kakšen pomen al lahko to odlepim dol?? še nikol pr nobeni nisem vidla te nalepke

jaz sem to danes vidla so mele gor vse tiste k so ble za v sprejemno in potem porodno...kaj več pa ne vem...

clock-img

06.04.2009, 16:46

clock-img

Leela

pencil-img

3101

kaj pa če je ta nalepka za kakšen popust user posted image . Zbereš tri in dobiš nekaj. Zdaj lahko že v lekarni zbiraš nalepke.

Drugače pa jih tudi jaz še nisem vidla.

clock-img

06.04.2009, 16:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hehehe jest mam tud uno nalepko gor hehehe

cveke...gre kera šetkat??

clock-img

06.04.2009, 16:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sem to danes vidla so mele gor vse tiste k so ble za v sprejemno in potem porodno...kaj več pa ne vem...

mogoče majo pa sestre med seboj, da vejo že po tem da jim ni treba preveč bratuser posted image boh ve bom jz mal v četrtek zasliševala sestre k bom že doluser posted image

clock-img

06.04.2009, 16:49

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

pr men za hrbtenico piše v 23t 3/7 cela, 32t 1/7 GTT al pa OTT (ne vem kaj je ta kraca), zdej za 35z 5/7 pa piše RI 0.55... pa kdo bi zastopu te podatke user posted image  user posted image  user posted image

kaj a ma moja bejba tko velko glavo in trebuh ???

MA SEJ NE VEM KOK SE DA SPLOH TO PRIMERJAT...pomoje bi mogle met točno enako tednov da bi se dal kej bolj točno...tako pa jaz tud nč ne zastopim...vglavno da je vse vredi

in kaj ta ott pomeni...ti veš...user posted image

sanja se mi ne.. najbrž če bi blo še kej narobe, bi povedala.. he he, tko da predvidevam pa da je vse cool...

a mislite da k te enkrat sprejmejo v P, da ti to gor nalepijo.. tko da majo one kakšno informacijo, da smo že bile pri njih, da mamo že kakšno kartoteko odprto al pa kej??

leela dobra fora... zbereš 3 nalepke... hm... dobiš pa poleg svojega otroka še enga al kaj user posted image  user posted image  user posted image  

to pa nisem vedla da so točke tud za lekarno.. jz mam samo eno kartico k se zbirajo za ugodnosti od lekarne... zdej neki novga user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

kaj pa če je ta nalepka za kakšen popust user posted image . Zbereš tri in dobiš nekaj. Zdaj lahko že v lekarni zbiraš nalepke.

Drugače pa jih tudi jaz še nisem vidla.

mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:50

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hehehe jest mam tud uno nalepko gor hehehe

cveke...gre kera šetkat??

jz bi šla z veseljem.... sam morm zdej mojga počakat da kosilo naredim za njega... pol pa pospravt in pol je že noč....

clock-img

06.04.2009, 16:51

clock-img

Anonimen

pa kaj se bojo zmisenliuser posted image a celo v lekarni dobiš popusteuser posted image

verjetno so te nalepke zato da se sestre med seboj sporazumevajo, zakaj si tamuser posted image ne vem no bom pa v četrtek vprašalauser posted image

clock-img

06.04.2009, 16:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a sm mela jaz mal povišan prtisk če sm mela: 123/80...user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:55

clock-img

Anonimen

a sm mela jaz mal povišan prtisk če sm mela: 123/80...user posted image

niti pod razno povišan pritisk je nad 135/ 85 kar je toliko ali manj je super ti maš enkratnegauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:56

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pa kaj se bojo zmisenliuser posted image a celo v lekarni dobiš popusteuser posted image

verjetno so te nalepke zato da se sestre med seboj sporazumevajo, zakaj si tamuser posted image ne vem no bom pa v četrtek vprašalauser posted image

http://www.lekarna-lj.si/si/kartica-zvestobe_3/kartica-zvestobe-lekarna-ljubljana/kaj-je-kartica-zvestobe

si grem zdejle še jz pritisk zmert... da vim če sm še živa user posted image  user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:57

clock-img

Anonimen

http://www.lekarna-lj.si/si/kartica-zvestobe_3/kartica-zvestobe-lekarna-ljubljana/kaj-je-kartica-zvestobe

si grem zdejle še jz pritisk zmert... da vim če sm še živa user posted image  user posted image

zanimivouser posted image

clock-img

06.04.2009, 16:57

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

evo moj pritisk zdejle  ... 87/ 49/ 95... še sm živa user posted image  user posted image

clock-img

06.04.2009, 16:58

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

zanimivouser posted image

ja men je zanč podturila una v lekarni k sem si šla glih vitamine iskat, pa kremo bepanthen, pa sem pol spolnila... je rekla da mi bo zdej v nosečnosti prov pršlo user posted image  user posted image  bomo vidl al je le še ena kartica več

clock-img

06.04.2009, 16:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ne ker mam zmeraj idealnega tam 120/60...zdaj je pa tak

clock-img

06.04.2009, 17:00

clock-img

elyy

pencil-img

461

Men je nazadnje pisala v 20 tednu te podatke v matrinsko knjižico,tko da je brezveze,da dajem te podatke,k se nemorte nč stem pomagat,mogoče bo pa zdej kej bolj podrobno...bomo vidl..
zdej grem pa picco delat k bo moj hmau doma**

clock-img

06.04.2009, 17:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ooo pico bi pa tud jaz...

ne ne jaz bom zdej delala un recept od flaske ...pa če bi mi lahko povedala k piše v receptu 8-12 žlic mlete čokolade...a to une v prahu al kere...user posted image

clock-img

06.04.2009, 17:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo moj pritisk zdejle  ... 87/ 49/ 95... še sm živa user posted image  user posted image

PA KAJ SI NAPISALA SVOJE MERE IZ LETA 92??

clock-img

06.04.2009, 17:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

A FLASKA JE ZE OBJAVILA KAKO SE SPECE TISTO PECIVO??

clock-img

06.04.2009, 17:05

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

PA KAJ SI NAPISALA SVOJE MERE IZ LETA 92??

to bi ble mere edin s kakšnega leta 89... he he user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.04.2009, 17:06

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

A FLASKA JE ZE OBJAVILA KAKO SE SPECE TISTO PECIVO??

to sem pa tud jz očitno spregledala

clock-img

06.04.2009, 17:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

clock-img

06.04.2009, 17:09

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2271

thanx ponovno

clock-img

06.04.2009, 17:10

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Za tiste k kej veste o postojnski porodnišnici- a če hočeš met nadstandardno sobo pa da je partner pri tebi, a moraš to vnaprej napovedat, ali ko prideš rodit? In ali se lahko potem vmes preseliš, npr. 2. dan po porodu? Aja, pa to vem, da mora bit frej soba in če je gužva, da te dajo v čakalno vrsto.
In še to, koliko vas gre rodit z lajšanjem bolečin? Kaj ste se odločle EA ali Ultiva?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem