writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del

clock-img

31.03.2009, 10:36

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hvala za odgovore user posted image

lunca, kaj pa jeziš luna, da joka?user posted image

zaspan je,pa ne bi spaluser posted image ....................................no ampak je zaspal

je pogruntal, da je mama bolj vztrajna user posted image

clock-img

31.03.2009, 10:36

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

kok pa Izabela lepo papa user posted image user posted image user posted image

hoteli tud men niso všeč, skoz ene ure lovit pa še ful garderobe. Jaz ful obožujem kampiranje (tud divjeuser posted image )

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

31.03.2009, 10:37

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

kok pa Izabela lepo papa user posted image user posted image user posted image

aha... prava dama user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 10:41

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

tina...........ja upam,da bo pikica hitro ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image ,enej je star dve leti in pol,prej sploh ni hotel slišati o kahlici,sedaj pa kar kaže zanimanje in je bil ful ponosen,ko je zjutraj luli naredil lužico v kahlico,pa tud lunu bo moral vrnit pleniceuser posted image ,tako,da imam v planu do poletja,da bo suh,če bi blo zdaj poletje bi blo super,bi ga pustila brez plenice,pa tud če se polula,zdej pa to ni možno.
lonapo.........dobro opravi pri kardiologuuser posted image user posted image user posted image user posted image
kleo..........user posted image user posted image user posted image bravo meri,še malo pa jo boš lovila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image
alea..........user posted image user posted image user posted image a moram,kaj rečt,saj veš,da je cuker,in je kot prava grofica-prefinjenouser posted image user posted image
anaj.........kako kaj jaka,če se prav spomnim,že tud hodiuser posted image user posted image ,pa super za rikolico,važiči,mate parcelo na morju,jaz bi tud,no mi tud ponavadi al kampiramo,al smo pa v apartmaju,a mogoče katera ve za kak lep apartma ob morju,da je za male škorce,da ni predaleč,pa ne predrago-tud šparamouser posted image
ninny.........user posted image user posted image tvoja je pa tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava športnica,že sedaj je na kolesu,zdrav duh,v zdravem telesu
rmrm............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan,kako smo kaj?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

31.03.2009, 10:42

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorjauser posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 10:44

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 10:46

clock-img

Anonimen

Pa kje vi vidite Emo na kolesuuser posted image ?????????????????

clock-img

31.03.2009, 10:48

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Kleo: TUKAJ

clock-img

31.03.2009, 10:51

clock-img

Anonimen

Hvala Samsa,kaj bi brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaksen cukrcek si Ema,na kolesu vse v stilu,pa malo slinica nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 11:33

clock-img

Anonimen

Jutro. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste delavni že navsezgodaj danes. Mi pa zaspanci na polno.user posted image

clock-img

31.03.2009, 11:42

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

lunca- Jaka je en mali vragec, prepuza vse, ob vsako stavr se dvigne, se prime in premika, hodi ob opori sam še ne (HB). Ja prikolca z prcelo je super zadeva, če maš čas in ti služba dopušča saj proste vikende. Uporabljata jo več ali manj moja starša, mi gremo dol na dopust pa za kakšne 3 vikende v letu.
Vidm da si se odločila Luna čim prej navadit na kahlico, jaz bom tud probala ga odvadit od plenic že letos poleti, kahlico je itak že dobil od tetice ob rojstvu.

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

31.03.2009, 12:01

clock-img

Anonimen

Ninny...ne vem, ali naj za novo tipkovnico ploskam al jokam. Ti povej!user posted image

jokat, pa res ni trebauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meri se je vceraj zacela prestopat,preprijemat. ...ce bo slo tko naprej bodo drug teden ze samostojni koraki

user posted image user posted image

morje- mi tudi ponavadi hodimo v apartma, sploh odkar je Maša,ker je res tako, kot je RMRM napisala, delaš po svoje, imaš svoj ritem za hranjenje in ti ni treba skoz gledat na uro, da ne boš kosilo zamudiluser posted image

clock-img

31.03.2009, 12:02

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat user posted image user posted image user posted image

a si gorenjka?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Hvala Samsa,kaj bi brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaksen cukrcek si Ema,na kolesu vse v stilu,pa malo slinica nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

mal silnce??? Pri nas še vedno teče v potokihuser posted image , je bilo vmes malo zatišje, sedaj pa je spet začela

clock-img

31.03.2009, 12:03

clock-img

Anonimen

Samsa pri nas bo danes tud golažuser posted image , pa kus kus bom zraven naredilauser posted image

clock-img

31.03.2009, 12:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Vidim, da ste delavni že navsezgodaj danes. Mi pa zaspanci na polno.user posted image

dobro jutro, me smo že vse v polnem pogonuuser posted image

clock-img

31.03.2009, 12:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Vidim ja. user posted image  

clock-img

31.03.2009, 12:10

clock-img

Anonimen

Vidim ja. user posted image  

Imas dober viduser posted image

clock-img

31.03.2009, 12:13

clock-img

Anonimen

a maš lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:15

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Pravkar sem dala fotke iz mobija na računalnik,in vam pokažem svoje škorčke,moje cukerčke,vmes so tudi majeve slike,vam moram pokazat,ker sem ful ponosna nanj,ker zelo lepo riše.............no tuki so moji cukerčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:17

clock-img

Anonimen

a maš lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povecevalo,daljnogled...user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:17

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

lunca- Jaka je en mali vragec, prepuza vse, ob vsako stavr se dvigne, se prime in premika, hodi ob opori sam še ne (HB). Ja prikolca z prcelo je super zadeva, če maš čas in ti služba dopušča saj proste vikende. Uporabljata jo več ali manj moja starša, mi gremo dol na dopust pa za kakšne 3 vikende v letu.
Vidm da si se odločila Luna čim prej navadit na kahlico, jaz bom tud probala ga odvadit od plenic že letos poleti, kahlico je itak že dobil od tetice ob rojstvu.

..........ne luna,eneja našga tasrednjega,ja vem je problem sledit,ko jih mam tokuser posted image user posted image ,lun bo navrsti,naslednje poletje

clock-img

31.03.2009, 12:19

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

a si gorenjka?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, se pa učim od gorenjcev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:21

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

lunca: sami lepotci te obdajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fullll lepe risbice user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 12:23

clock-img

Anonimen

Maj je najstarejsi blondek a ne?Res lepo riseuser posted image user posted image
A je Lun zaspal na gujsniciuser posted image
Enej,on je srednji?,ta je pravi cortiuser posted image ,pa mamica luistna,ceprav je slaba slikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem