writing-img

vgnezditvena krvavitev

clock-img

07.05.2005, 21:48

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hej Gina, še neki me zanima - ti boš najbrž vedla.

Zakaj pride do krvavitev v nosečnosti (pa ne mislim zdaj na vgnezditveno - tiste potem na sredi al pa še kasneje)?
A mogoče veš, kaj je razlog?

clock-img

07.05.2005, 21:55

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska:

8)8)8) A jaz to prav berem????? 8)8)8)

clock-img

07.05.2005, 21:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Joj, pika, da te ne bom strašila zdaj, ko ni treba. Lej, če samo na začetku, ni nič hudega, sploh če je rjavo. To je pogosto in je ponavadi zaradi hormonov. Če bi npr. ful krvavela zaradi tega, ker ti manjkajo hormoni, potem ti dajo celo tablete (jaz sem jih 2x imela). In pomagajo, nehaš krvavet, če je to vzrok. Potem je možno, da imaš nizko posteljico, takrat tudi lahko krvaviš, če kaj fizično počneš. Pa lahko je samo tako zelo občutljiva sluznica, da ob kakšnem fizičnem naporu, ni treba da ravno:sloncek:, zakrvaviš, ker v nos. se čisto spremeni sluz zaradi hormonov, ki divjajo v tebi. No, lahko je pa kaj resno narobe. Ampak sploh ne misli zdaj na to, ker ponavadi tale rahla krvavitev večinoma sama mine in kot pravim, je kar pogosta. Sploh pa, dokler ne krvaviš zelo, je vse ok. Pa še če začneš zelo krvavet, ni nujno kaj narobe. Jaz sem npr pri Lani 1x tako krvavela, da je prišlo čez kavbojke čez in čez, zelo veliko, pa ni šlo naprej.

Ti zdaj lepo božaj bušija in se pogovori s tole dušico, ki te obletava, naj pri tebi ostane. :):):)A nisi ravno iz laparo ali kako že, saj potem je veliko več možnosti, da zanosiš, a ne?

clock-img

07.05.2005, 21:57

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O :love:Pia73:love:

a so doma že vsi zdravi?

Ja vidiš- zdej pa mene meče:ups::ups::ups:.

Sam ne vem, kdo bo prej obupal - jaz al tista reč, k mi metuljčke dela:metulj::metulj: spodi:)-:)-

clock-img

07.05.2005, 22:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Joj Gina9nebesa kok si to lepo napisala:... Ti zdaj lepo božaj bušija in se pogovori s tole dušico, ki te obletava, naj pri tebi ostane.9nebesa9nebesa

Ti pa znaš :bravo::):):bravo:

Ja, 3.2. sem imela laparoskopijo in histeroskopijo. Pa sem potem morala 2 ciklusa abstinirat (po navodilih G) in šele ta mesec bi se uradno lahko prijelo. Če je božja volja taka:).

:rozica:

clock-img

07.05.2005, 22:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Mi smo zdravi! :bravo: Upam, ko nikoli ne veš za katerim grmom nas čaka :hudicek:

Moja prijateljica, ki je marca rodila je krvavela v času, ko bi mogla imeti M, pa tudi drugače je imela full rizično nosečnost pa je rodila okoli roka kar močno deklico! Tako, da ni panike le pazi se!

Joj, kako srečo sem jaz imela, ko sem takrat zaradi napovedanih UZ čakala M in sploh nisem pomislila na :modri: , tako da sem test delala, ko je že zamujala, ja no samo en dan :ups:

Te čist razumem, pa držim pesti! :miska::miska::miska:

clock-img

07.05.2005, 22:03

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Uuuauuua, uuuuaa:love::duda::roza::modri::rozica::miska::angel:

Tinka8)(da ne bš sam ti tista ko ji seka):)-

P.S.Je Gina tak lepo napisala, da boži bušja in se pogovarji z dušico, ki te obletava:rozica::rozica::rozica:

clock-img

07.05.2005, 22:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Potem pa že bo kaj, a ne!:)

clock-img

07.05.2005, 22:04

clock-img

pika74

pencil-img

6782

No fino, da ste se pozdravl:bravo::bravo:.

Jaz bi pa najrajš z eno lupo pogledala v moje podvozje :)-:)-:)- - sm tak firbc.

Če ima :hudicek: za pridit, nej pride magar kšn dan prej.

clock-img

07.05.2005, 22:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Nč jo ne kliči, hitro jo zdaj pihaj stran od sebe (M mislim), evo, k meni lahko pride.:)

clock-img

07.05.2005, 22:08

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ej, pika zdrž zdaj čez vikend, čez teden tako ni problema, ko si full zaposlena, pol pojdi v petek na srečanje, pol pa hop po test. Vmes se lahk še pri meni oglasiš! Saj ti bo ratalo jaz vem, da si full karakter! :bravo:

Te :darilo: čaka, veš,............

Nekaj mi RR šteka,........:hudicek:

clock-img

07.05.2005, 22:09

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Prou Gina - ti bom z mašnco poslala - sam da ne bo pol poštar nazaj prnesu povratnico :)-:)-

clock-img

07.05.2005, 22:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Menda ne bo, sploh ker je pri nas poštarca:)-....ona to razume...saj veš, ženska posla.

clock-img

07.05.2005, 22:10

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Pia73 bom probala zdržat - če me poštar prej ne obišče :)-:)-

:love::darilo::love:

clock-img

07.05.2005, 22:11

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ga bom jaz z mojim :sloncek: prijemom zadržala,........

Sicer pa jaz verjamem vate,.... :rozica::rozica::rozica:

clock-img

07.05.2005, 22:13

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O kok ste dobre :rozica::rozica::rozica::rozica:

sam upam, da vas ne bom pol razočarala, k bom rekla :hudicek:M:hudicek: je prišla :((:((:((

pol boste mele pa dvojn deu z mano:rozica::rozica:

clock-img

07.05.2005, 22:15

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:rozica: Veš kaj ne bo prišla! Pa pika! :rozica:

Lepo spančkaj, se jutri beremo, bom pretežno sama doma, moja dva gresta na dolg izlet,..........

Nočko,.... :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

clock-img

07.05.2005, 22:17

clock-img

pika74

pencil-img

6782

OK Pia73 - ji ne bom odprla vrat - bom rekla, peč pokvarjen:)-:)-:)-

jst grem tud :zaspan::zaspan::zaspan:

hvala vam za vse :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

se beremo:miska:

lp
:metulj:

clock-img

07.05.2005, 22:17

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pia ima prav.
Nočko tudi od mene9nebesa

clock-img

07.05.2005, 22:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

pa-pa

:zaspan::zaspan::zaspan:

clock-img

07.05.2005, 22:18

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Lahko noč pa lepe sanje9nebesa

Tinka

clock-img

08.05.2005, 09:55

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Jutro, babnce, kje ste danes?:zaspan:
Jaz že pijem :kava:.Še bi katera eno?
:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:
Evo.
Kako je danes, Pika74?
Kaj pa joškice te kaj bolijo?Mene so takoj začele, cele napete in večje so bile.Komaj čakam, da javiš rezultate.Mogoče pa se boš v petek, ko se vidimo veselo smejala!!Ti držim pesti :miska: za :modri::roza:.

clock-img

08.05.2005, 09:58

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ej, pika, je lepo brat tole. Saj veš: upanje, da se res nekaj dogaja. Držim pesti, da bo v petek res pokazalo :roza: Jst kr mislim, da bo ;) Pa zdrži to takrat. Pošlji živčke na dopust.

clock-img

08.05.2005, 10:19

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Dobro jutro :love::love: PiaM in GoYa :love::love:

Midva sva danes malo :sloncek: (čist nežno, z občutkom, da ja ne bi bla pol kri ... pa ni blo nč.

Joški - hja - ne vem, par dni nazaj so ble zlo velike, občutljive. Dons zjutrej pa se mi zdijo čist normalne:zmeden2:.

Ampak sej, kaj čmo. V bistvu ne mormo vplivat na to, al bo al ne bo. Samo želimo si lahko.

Če mi je usojeno, potem bo. Če pa pikica ni dovolj močna, bo pa to naravna selekcija uredila. Bo pa drugič - ane ;).

Se morm mal skulirat 8)8).

:rozica::rozica:

clock-img

08.05.2005, 10:34

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz še vedno: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem