IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
ja,saj vem...ko se opogumiš in greš malo za sebe ven...se ti čudežno moči povrnejo....eh...bom videla.....ma po eni strani pa vem,da bom živčna,pa nonstop bom klicarila domov....pa še vožnje imam full do tja,kamor želim it.....
grem zdaj malo migar,pospravljat..ven tak ne gremo...ker je dež...
tudi jaz sem že šla zvečer s prijateljicami ven in ponavadi mala spi trdno od 18.00-6.00 ampak se je ravno tisti večer zbudila... je možek lepo zrihtal! sicer mi je poslal sms, če naj ji da mleko, ker čaj ni zalegel, ko pa sem prišla domov, je mala že spančkala.
sicer je res, da sem po tistem sms-u ratala živčna in sem hotela kar takoj domov, pa čeprav sem vedela, da jo bo možek fajn zrihtal. to je pač materinska skrb... ne moreš iz svoje kože.
saraya poskusi it malo ven in si vzemi čas zase. vem da je težko ampak saj če bo tvoj dragi moral sam postoriti vse boš videla da mu bo šlo. ko ni mamice zraven, očetje dobijo neverjetno moč, ker so zdaj oni "glavni in odgovorni" in potem čisto v redu poštimajo otročke.
sicer pa če misliš, da boš preveč živčna in če ne boš sproščena pa raje ne it. raje naj kak večer očka sam poštima

, ko boš ti doma. tako se bo navadil in boš naslednjič z mirno vestjo lahko šla malo ven. prijateljice pa tako prosi za ponovno srečanje nekje bližje vašemu domeku.