writing-img

RE: Septembrski sončki 2008- 5.del

clock-img

23.04.2009, 21:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

no, ampak to je pa treba priznat, da user posted image naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo.

jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Grem malo mojo miško prečekirat kak spi, pa malo pobožat. Me je kar prijelo, ko sem gledala vaše bavce.

clock-img

clock-img

AinB

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

eno uro in pol sem jo dajala spat....ne vem.......a čuti, da ni atija (je na sl.poti) ali kaj ji je??kr neki je čivkala, pa jokala, pa dudo megtala po celi sobici, spila celo flašo čaja, zdle pa še 130 ml mleka.....ne vem......

Ja seveda čuti, da ni atija. Če se ti ne počutiš OK, se tudi ona gotovo ne bo. Tako je bilo pri nas vsakič, ko sva bila sama. Zato greva rajši k dediju in babici prespat, pa je vse v redu.

clock-img

23.04.2009, 21:44

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pa res..

pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto želeno solato v vrečkah...za lene babeuser posted image ...mogoče pa začnejouser posted image

tole solato za lene babe pa tudi jaz včasih kupim, če se res mudi.
sicer pa imam domačo iz vrta in je kar precej dela to oprat. ko jo dam na pult, običajno leti v vse smeri (mravljice, polžki, črvički, žužki...). kupljena solata je dosti bolj čista (na pogled).

clock-img

23.04.2009, 21:45

clock-img

pf

pencil-img

4436

ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek user posted image user posted image

Meni tudi, jaz sem mislila, da je ona Tarik. Taka navihanka mi pride naprej.

clock-img

23.04.2009, 21:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.....jaz sem si pa Tarika čisto bolj temnega predstavljala.....

...ampak ustnice......pa ima res user posted image ....pravi lubek maliuser posted image

.....Lija je cela mama, isto se mi zdi za Elo in Bubiko, Lara pa se mi zdi, da je atijevauser posted image

.... carteki so mali vsi user posted image

clock-img

23.04.2009, 21:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pa res..

pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto želeno solato v vrečkah...za lene babeuser posted image ...mogoče pa začnejouser posted image

sicer pa imam domačo iz vrta in je kar precej dela to oprat. ko jo dam na pult, običajno leti v vse smeri (mravljice, polžki, črvički, žužki...). kupljena solata je dosti bolj čista (na pogled).

jaz pa včasih rdečo peso odprem,ker sem lenauser posted image user posted image user posted image
me pa r................,če mi kdo čist blatno solato prinese...tista pa v koš roma....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.04.2009, 21:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lepi mali bauceki na fotkahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila....user posted image

kakouser posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kakouser posted image

ja z fitnesom..prmejdun da mora ratat....user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 21:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

pa res..

...no saj jaz tudi, samo v trgovini ji prodajalke tak rečejo...... user posted image

clock-img

23.04.2009, 21:50

clock-img

AinB

pencil-img

903

kakouser posted image

Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo user posted image .
Ma ne, resno. Kakšne vaje delaš?

clock-img

23.04.2009, 21:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

no, ampak to je pa treba priznat, da user posted image naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo.

Lahko tebi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek user posted image user posted image

babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat....user posted image ..

al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubeceuser posted image

clock-img

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

..ampak ustnice......pa ima res user posted image ....pravi lubek maliuser posted image

.....Lija je cela mama, isto se mi zdi za Elo in Bubiko, Lara pa se mi zdi, da je atijevauser posted image

Men se tudi zdita mamam podobni!

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

kakouser posted image

no poročajuser posted image

clock-img

23.04.2009, 21:52

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

kakouser posted image

Tko se govori vidiš user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 21:53

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

..ampak ustnice......pa ima res user posted image ....pravi lubek maliuser posted image

Men se tudi zdita mamam podobni!

a tvoja pa se ti ne zdi al kaj?user posted image  ,...... če se spomnim tistih slikic, ko ti na tleh sediš...cela mama...no ja, atija še vidla nisemuser posted image

clock-img

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

ah, moje citiranje. Grrrrrrrrr. user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo user posted image .

ja,pa če pravim..fitnes..naprave za prsne mišice...user posted image pa sklece bi naj pomagale....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.4.2009 21:55:49 >

clock-img

23.04.2009, 21:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat....user posted image ..

eh..naši rečejo včasih da je pubec..pa je v roza oblečena...

clock-img

23.04.2009, 21:55

clock-img

AinB

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

ja,pa če pravim..fitnes..naprave za prsne mišice...user posted image pa sklece bi na pomagale....

user posted image user posted image   kaj je že to user posted image

clock-img

23.04.2009, 21:55

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz odkrito povem, da sem mislila da je Ela Tarik. Najprej mi je ona padla v oči, ker  je tak visoko sedela. Laro in bubiko pa sem takoj prepoznala, pa Lijo od Jazzy po avtarju. Elo in Tarika pa res ne.  Pa saj važno je da sta oba fejst.

clock-img

23.04.2009, 21:56

clock-img

AinB

pencil-img

903

Jazzy - z.s.!!!!

clock-img

23.04.2009, 21:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

eh..naši rečejo včasih da je pubec..pa je v roza oblečena...

tak mojemu včasih kdo reče pupauser posted image ..pa ni v rozauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem