IZVIRNO SPOROČILO: pf
Meta tudi jaz sem že kar nekaj denarja zmetala stran za take reči. Moje iskreno mnenje je, da ga boš tudi tokrat. Upam, da ti nisem volje pobila z nakupom, ampak meni te reči niso nič koristile. Mojih dobrih sedemdeset kilogramov se me še kar drži. Ko bi vsaj pet kilogramov shujšala.
ja tudi jaz sem probala že vse živo kar se tiče proti celulitu in raznimi "čudežnimi" kremicami in sem na koncu le prišla do ugotovitve, da mi pomaga le telovadba (jap sem se le odpopala od kavča in hodim 3x tedensko na aerobiko

)
sem pa prebrala nekaj raziskav kar se tiče teh krem proti celulitu, in so udotovili da je fora le to, da fajn zmasiraš zraven. torej je dovolj tudi navadno mleko za telo, če le zraven masiraš vsaj 15 min. baje da proti celulitu pomaga le masaža, ki jo moraš seveda pravilno izvajat. jest sem, kar se te masaže tiče, precej lena in si ne vzamem vsak dan vsaj pol ure, da bi si masirala noge

. sem pa od 30 kg, pridobljenih med nosečnostjo, zgubila že 25kg in me čaka le še zadnjih 5 kg do postave pred nosečnostjo
moj recept je še vedno manj jej in več gibaj! ampak izvajat to pa ni tako lahko... pokonci me drži samo dejstvo, da gremo poleti na morje in bi res rada vsaj nekako zgledala v kopalkah... pa moram priznat, da če mala ne bi bla tko pridna, tudi energije ne bi imela še zvečer za telovadbo!