IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Zdaj že kekse jem, sladoled je bil pa lešnik-stračatela - gozdni sadeži. Se moram podkrepčat, ...
Sam pazi, da ti ne bojo spet stare hlače prav
Kam jo boš mahnila laufat? Maš prav stalno traso? In kdaj je že tek na sporedu? Zadnji teden maja, ne, k mene ni v Slo (vau, to se pa tko dobr sliš, k da grem na drugi konec sveta

).
hd, potrpljenje, potrplejnje - tko kot pravi
Majuška, stvari rabijo svoj čas, da se postavijo - splača se nergat, bit zahteven, natančen in pikolovski, potem si pa res organiziraj tako kot ti je svetovala
Mojček - da boš sama lahko vnašala spremembe --- saj veš, stalno bodo novi produkti, spreminjajo se cene, trendi, pa vsake tolio si želiš osvežitve strani ipd. Ne odstopaj od svojih zahtev, pojdi v detajle, ne pusti se odgnati - navsezadnje bo to tvoj kruh ... pri net stvareh (& tudi sicer v življenju) pa je prvi vtis zelo pomemben - ko bo folk prisurfal do tvoje strani, jih mora nekaj pritegniti, privabiti, biti mora posebno, simpatično, nevsakdanje, sveže, ženstveno, mikavno, sexy ---- skratka, en tak hd stil, veš? Bom šla tud jaz še kaj pogledat na stran, pa ti napišem še kakšen predlog - zadnjič sem ošvrknila bolj na 1, 2, 3 ...
Majuška, tvoj filmček vzamem pod drobnogled tomorrow - vidim, da je dolg čez 6 minut -- preden meni to zdownloada, bo ura ena zjutraj

Speaking of which, čas je za mižule ... še slikica sledi, pa night, night, babe-žabe ... it was a pleasure talking to you all tonight ... upam, da kmalu kaj ponovimo ...